15 lucruri distractive de făcut dacă ești singură de Ziua Îndrăgostiților

15 lucruri distractive de făcut dacă ești singură de Ziua Îndrăgostiților

Dacă ești singură de Ziua Îndrăgostiților nu înseamnă că trebuie să vezi lumea dintr-o dată doar în negru și gri. 14 februarie este o dată ca oricare alta din calendar, dar cu mici accente pe iubire. Cine a zis însă că trebuie să fie vorba doar despre iubirea romantică? Alege ca luna februarie să fie pentru tine despre iubirea de sine și fă pași în această direcție.

Citește și:

Dacă nu ai idei despre ce poți face de una singură de Ziua Îndrăgostiților, citește sugestiile noastre de mai jos. Vezi cu care rezonezi cel mai tare și nu ezita în a le pune în practică. Fă ca acest Valentine’s Day să fie de neuitat!

15 lucruri distractive de făcut dacă ești singură de Ziua Îndrăgostiților

1. O zi la SPA

Cine spune că altcineva trebuie să te trateze cu cea mai bună zi de spa? Programează-ți un masaj sau un tratament facial la un salon din zona ta. Iar dacă timpul sau bugetul este limitat, răsfață-te acasă! O baie cu spumă alături de un film bun și un pahar de vin vor intra la fix.

2. Ieși cu prietenii

Probabil nu ești singura din grupul tău care este singură de Ziua Îndrăgostiților. Așadar, cum îți sună o ieșire ca fetele în oraș? Puteți merge la cinema, la teatru sau, dacă sunteți mai cu chef de petrecere, o seară în club ar trebui să fie mai mult decât binevenită. Hai, fă tu primul pas și inițiază discuția.

3. Voluntariat

Verifică adăpostul pentru animale, casa de bătrâni sau spitalul local și împarte puțină dragoste în jurul tău. Crede-ne, vei primi înapoi emoție înzecit. Și, probabil, după așa o experiență, vei dori să o repeți cât mai curând. Încearcă, nu zice nu înainte. Până la urmă, 14 februarie este despre iubire, sub orice formă.

4. Fii turist în orașul tău

Oraș, sat, oriunde te găsim acum, intră în rolul unui turist care a atelizat pentru prima dată în zona ta. Ia la pas fiecare străduță și vezi ce descoperi. Testează restaurantele locale, mergi la muzee, la teatru, pune-ți pur și simplu ochelarii unui necunoscut și caută o nouă perspectrivă a locului în care ești. Fă poze, filmează și construiește-ți o amintire de poveste a zilei îndrăgostitei de viață.

15 lucruri distractive de făcut dacă ești singură de Ziua Îndrăgostiților
15 lucruri distractive de făcut dacă ești singură de Ziua Îndrăgostiților

5. Încearcă ceva nou cu părinții tăi

Probabil, dacă ești singură de Ziua Îndrăgostiților, numai de familie nu vrei să auzi. În minte îți vine doar lungul șir de întrebări pe care urmează să ți-l pună: când îți găsești și tu un prieten? Când ne faci și pe noi bunici? Ce vrei să faci cu viața ta? Stop! Nu te bloca aici. Timpul cu familia poate fi cu totul altfel. Fii tu cea care organizează o zi cu părinții altfel. Mergeți la restaurant și testați o nouă gastronomie sau mergeți la cinema pentru a viziona unul dintre filmele noi lansate. În cadrul episodului 110 din podcastul Fain & Simplu, Pavel Bartoș a vorbit printre altele și despre noul său film, Ramon. Este o comedie tare simpatică, care credem noi va fi perfectă pentru o seară în familie.

6. Mergi la cumpărături

Nu există problemă pentru femei ce să nu-și găsească rezolvarea după o sesiune de shopping. Așadar, de ce să nu te răsfeți puțin? Ai ceva pe lista de cumpărături peste care ai trecut din diverse motive? Dacă da, atunci 14 februarie este data la care „tranzacția” trebuie închisă. Fă-ți singură o mică bucurie pentru suflet, va fi de neprețuit.

7. Fă-ți o schimbare de look

Ce zici de o tunsoare nouă sau o culoare diferită pentru păr? Dacă nu ți-ai găsit timp sau curaj pentru a încerca ceva nou în materie de hair style până acum, ei bine sună pentru o programare. Adică acum! Caută cel mai fain salon din zonă și vezi când au primul loc liber.

Știi vorba „schimbi look-ul, schimbi norocul?” – poate anul viitor Valentine’s Day te va găsi alături de sufletul tău pereche. Nu poți știi, până ce nu încerci.

15 lucruri distractive de făcut dacă ești singură de Ziua Îndrăgostiților

8. Începe o carte nouă

Călătorește într-o lume complet nou începând o nouă lectură. Dacă nu ai idei, poți căuta recomandarea lui Mihai Morar pentru 2023. S-ar putea să fie ce ai nevoie pentru drumul care ți se arată în față.

9. Înscrie-te la un escape room cu familia

Cauți ceva mai provocator? Încearcă alături de familia ta un escape room și vezi cât de repede puteți evada. Se va lăsa cu râs și voie bună, cu siguranță. Și doar asta ne dorim nu, să ne simțim bine alături de cei ce ne iubesc. Nu despre asta este 14 februarie?

10. Începe un nou proiect

Întotdeauna există acel proiect pe care l-ai amânat constant zicând că nu ai timp. Fie că este o carte pe care ai vrut să o scrii mereu, fie învățarea unei abilități noi, cum ar fi croșetatul, nu mai amâna începutul. Dacă ești singură de Ziua Îndrăgostiților, atunci ai o zi liberă pentru tine. Profită de ea la maxim, meriți!

11. Încercă o cafenea nouă

Schimbă-ți rutina pentru o zi și răsfață-ți simțurile cu aroma unei cafele proaspăt măcinate într-un local nou nouț pentru tine. Ia-ți o carte la braț, lasă telefonul acasă și stai cu tine o vreme. Va fi fain și simplu, crede-ne.

12. Organizează o seară de jocuri

Dacă ești singură de Ziua Îndrăgostiților nu înseamnă că trebuie să rămâi așa. Găsește-ți curajul de a iniția o seară de jocuri pe 14 februarie. S-ar putea să fi surprinsă de răspunsurile primite.

15 lucruri distractive de făcut dacă ești singură de Ziua Îndrăgostiților
15 lucruri distractive de făcut dacă ești singură de Ziua Îndrăgostiților

13. Crează-ți propriul aranjament floral

Mergi la cea mai apropiată florarie și cere florile tale preferate. Ia-ți și o vază sau cere un burete special pentru flori și o cutie colorată. Odată ajuns acasă, lasă-ți creativitatea să înflorească (joc de cuvinte!) și creează-ți aranjamentul perfect. Vorba lui Miley Cyrus: „I can buy myself flowers”.

14. Încercă un nou antrenament

Indiferent dacă preferi yoga sau cardio, mișcarea corpului este una dintre cele mai bune modalități de a-ți stimula energia. Pentru a schimba lucrurile, încercă o nouă formă de exercițiu.

15. Crează-ți un panou de vise

Niciodată nu este prea târziu pentru a-ți manifesta obiectivele pentru anul sau lunile următoare. Ia o grămadă de reviste și începe  să decupezi imagini și cuvinte care reprezintă intențiile tale. Sau treci la digital și fă-ți unul în Canva. Va fi o activitate nu doar distractivă ci și foarte utilă.

Citește și: