10 moduri prin care poți aduce râsul în viața ta

10 moduri prin care poți aduce râsul în viața ta

În majoritatea locurilor prin care mergem trebuie să fim serioși. Cum altfel să fim văzuți de încredere, nu? Așa este, însă avem nevoie și de joc în viața noastră pentru a ne simții împliniți. Cum am putea trăi fără umor, ți-ai putea imagina? Din păcate, nu trebuie să faci prea mult efort ca să vezi cum ar fi. Gândește-te numai la o zi agitată la birou. Stresul și oboseala te inundă și uiți să zâmbești. Cum te simți? Probabil nu foarte bine. Vrei o schimbare? Începe prin a aduce râsul în viața ta de zi cu zi.

10 moduri prin care poți aduce râsul în viața ta

1. Urmărește un cont de meme amuzante

Care este rețeaua ta de socializare preferată? Intră acolo și urmărește un cont de meme amuzante. Atât de simplu este să aduci râsul în viața ta. Poate ți se va părea un sfat banal, însă nu este așa. Gândește-te, când ți-a apărut în cale un meme haios ultima dată? Cu siguranță ai râs și poate chiar l-ai dat mai departe prietenilor. Adevărul este că memeurile devin virale pentru că aduc zâmbetul pe fețele oamenilor în cel mai simplu mod cu putință. Profită de tehnologie și urmărește oameni creativi și plini de umor, asta îți va crește bună dispoziția zilnică.

2. Crează un panou Pinterest

Pentru că telefonul este deja o extensie a mâinii noastre, mai avem un sfat prin care tehnologia poate aduce râsul în viața ta. Pinterest este un loc plină de imagini și clipuri creative. Găsești orice îți poți închipui și chiar mai mult decât atât. În lipsă de inspirație oamenii aleg de cele mai multe ori această platformă. Umorul nu este exclus! Găsești fel de fel de imagini, citate sau videoclipuri care stârnesc râsul. Crează un panou cu tot ce te face să zâmbești și data viitoare când ești supărat, abătut sau fără chef de viață, intră acolo și bucură-ți sufletul.

3. Timpul petrecut cu animalele de companie este aur curat

Câinii și pisicile sunt un izvor nesecat de bucurie. Câteva minute petrecute în preajma lor îți ridică nivelul de energie la cote maxime. Animalele de companie, prin felul lor de a fi, iubitoare și jucăușe, va aduce garantat râsul în viața ta. Dacă nu îți poți permite să ai grijă de unul, apelează la animalele prietenilor. Oferă-te să scoți tu câinele în parc sau să ai grijă de pisică cât sunt ei plecați în vacanță. Încearcă, nu o să regreți!

4. Ascultă un podcast amuzant

În drum spre școală sau spre locul de muncă, profită de darul unor oameni de a stârni hohote de râs. Ascultă un podcast amuzant și încarcă-te de energie pozitivă. Dacă nu știi ce să alegi, îți recomandăm episoadele Funny&Simplu cu Mihai Morar. Invitații sunt dintre cei mai cunoscuți oameni de comedie din România, care cu siguranță vor aduce râsul în viața ta.

5. Încearcă yoga prin râs

Da, ai citit bine! Există un tip de yoga în care râsul este personajul principal. Fă-ți curaj și încearcă, s-ar putea să fi surprins plăcut. Dacă nu te simți în largul tău să mergi singur, caută un prieten care să te acompanieze.

6. Râzi de tine!

Să spunem că vrei să-ți prepari cafeaua de dimineață și în loc să pui zahăr în cană, pui sare. Nu te prinzi din prima și te așezi liniștit pe canapea pentru a savura un moment de liniște. Guști și simți că ți se face rău. Stop! În loc să fii rău cu tine pentru ce ai făcut, caută să vezi partea plină a paharului. Râzi! Învață să faci haz de necaz și viața ta se va schimba în bine. Să știi să râzi de tine este cel mai bun mod prin care poți aduce râsul în viața ta, doar sunt atâtea boacăne pe care le facem zilnic.

7. Fă o schimbare de decor

Reorganizează-ți spațiul de lucru și adaugă elemente care te fac să zâmbești. Caută poze amuzante cu prietenii tăi sau cu familia și lasă-le la vedere. Ai un animal de companie? Sigur i-ai făcut zeci de fotografi haioase, profită de starea de bine pe care ți-o dau. Ai văzut un citat amuzant, notează-l pe hârtie și lipește-l undeva, cât mai aproape de tine. Posibilitățile sunt nenumărate! Dă-ți drumul la creativitate și joacă-te cu locul în care stai.

8. Fii gazda unei seri de jocuri

Nimic nu aduce râsul în viața ta mai rapid decât o ieșire cu prietenii. Dacă adăugăm și câteva jocuri de societate, mâncare și răcoritoare, ai rețeta succesului în brațe. Nu uita că râsul e contagios!

9. Urmărește un show de stand up comedy

Chiar dacă nu poți merge în oraș, să vezi un astfel de moment live, alături de prietenii tăi, ai posibilitatea de a-l vedea online. Cum am spus mai sus, profită de tehnologie pentru a aduce zâmbetul aproape pe tine. Pe YouTube găsești o mulține de momente de umor, cum ar fi și spectacolele lui Dan Badea. Acesta a recomandat câteva atunci când a fost invitat în podcastul Fain&Simplu, pardon.. Funny&Simplu!

10. Petreceți timpul cu oamenii jucăuși

Știi că felul tău de a fi și de a privi viața este strâns legat de oamenii cu care stai? De câte ori nu te-ai trezit comportându-te altfel fiind în cercuri diferite? Este normal. Adaptarea este modul nostru natural de a fi, fără ea nici nu am fi ajuns până aici ca specie. Încearcă să petreci cât mai mult timp alături de oameni amuzați și jucăuși. Starea ta de bine se va îmbunătății cât ai clipi.