Arta manifestării în 7 pași – Un scurt ghid pentru a-ți transforma viața

Arta manifestării în 7 pași – Un scurt ghid pentru a-ți transforma viața

Dezvoltarea personală și spirituală a devenit un subiect fierbinte în vremurile pe care le trăim. Tot mai mulți oameni sunt dornici de creștere, tot mai mulți oameni vor să se cunoască mai bine și să-și depășească blocajele pentru a trăi o viață mai faină și simplă. Din totdeana a exista dorința de a avea succes și invidia sau gelozia față de succesul altora. Astăzi însă, cheia reușitei este la îndemâna oricui, informația este la liber și tot ce trebuie să facem este să acționăm. Ce înseamnă asta? De unde începem? Care sunt pașii? Roxie Nafousi, autoarea bestsellerurilor ,,Manifest”, dezvăluie în podcastul Fain & Simplu arta manifestării pas cu pas, pentru a oferi șansa fiecăruia dintre noi să-și îndeplinească dorințele.

Te invităm să urmărești acest episod special și să-ți dai voie să crești. Înainte însă, dacă nu ai citit cartea fenomen, îți sugerăm să parcurgi rândurile de mai jos pentru a te familiariza cu subiectul.

Arta manifestării în 7 pași – Un scurt ghid pentru a-ți transforma viața

1. Formează-ți o viziune clară

Primul pas esențial în procesul de manifestare este să îți creezi o viziune clară asupra a ceea ce îți dorești să atragi în viața ta. Roxie Nafousi ne amintește că, pentru a obține ceea ce ne dorim, trebuie să știm exact ce vrem. Înainte de a te lansa în manifestare, petrece timp gândindu-te la ce îți dorești cu adevărat și clarifică-ți obiectivele.

Citește și:

2. Elimină teama și îndoiala

Frica și îndoiala pot fi blocaje semnificative în calea manifestării. Roxie ne învață că trebuie să învățăm să lăsăm aceste emoții negative să plece pentru a face loc încredințării și optimismului. Practicarea meditației, afirmatiilor pozitive și vizualizarea rezultatelor pozitive pot ajuta la reducerea fricii și a îndoielii.

„Cel mai important pas pentru mine este să scapi de teamă și de îndoială, pasul doi. Secretul manifestării e că manifestăm doar ceea ce credem în subconștientul nostru că merităm. Trebuie să credem că merităm iubire, fericire, bucurie și abundență ca să le putem atrage în viețile noastre.

Creștem crezând că nu suntem destul de buni, că trebuie să fim diferiți ca să fim iubiți, apreciați. Aceste nesiguranțe se adună ani și decenii și ajunge să fie un chin să fim noi înșine, ne luptăm cu criticul interior, cu acea voce interioară. Această călătorie de eliminare a fricii și îndoielilor e cea mai profundă și importantă din tot procesul de manifestare.” – Roxie Nafousi

Știm că poate suna intimidant, însă nimic în lume nu mai este înfricoșător din momentul în care ești deja la fața locului. Așadar, caută să-ți cunoști nesiguranțele și să te împrietenești cu ele. De acolo, totul o să fie mai fain și simplu. Iar dacă vrei un companion de drum, îți sugetăm să citești cartea „Înșelepciunea nesiguranței”, scrisă de Allan Watt – carte recomandată de Mihai Morar la începutul anului 2023.

3. Armonizează-ți comportamentul

Al treilea pas în arta manifestării implică adaptarea comportamentului la ceea ce îți dorești să atragi în viața ta. Dacă vrei să atragi iubire, practică compasiunea și iertarea. Dacă vrei succes financiar, dezvoltă o atitudine prosperă și investește timp și energie în dezvoltarea abilităților necesare.

4. Treci testele Universului

Universul adesea îți va testa hotărârea. În momentele dificile, este important să nu renunți. Trece testele Universului cu încredere și rămâi pe calea manifestării tale. Adepții manifestării știu că eșecurile temporare nu înseamnă renunțare, ci doar niște obstacole pe calea ta spre succes.

5. Îmbrățișează recunoștința

Recunoștința este o parte crucială a procesului de manifestare. Roxie Nafousi ne învață că trebuie să fim recunoscători pentru ceea ce avem deja în viața noastră pentru a atrage mai multe lucruri pozitive. Aduce-ți aminte să îți exprimi recunoștința în fiecare zi, ceea ce te va ajuta să atragi și mai multe lucruri minunate.

Citește și:

6. Transformă invidia în inspirație

În loc să fii invidios pe cei care au deja ceea ce îți dorești, transformă această invidie în inspirație. Folosește succesele altora ca sursă de motivație și învață de la ei. Acesta este un pas crucial în dezvoltarea încredințării și în manifestarea dorințelor tale.

7. Ai încredere în Univers

Cel de-al șaptelea și ultimul pas este să ai încredere în Univers. Crede că totul este posibil și că Universul lucrează pentru tine. Încrederea este cheia către manifestarea reușitei tale.

Procesul de manifestare, așa cum este prezentat în cartea lui Roxie Nafousi, este o călătorie profundă și transformatoare. Prin urmarea acestor 7 pași, poți atrage ceea ce îți dorești cu adevărat în viața ta. Fie că vrei să atragi acea relație sănătoasă și partenerul ideal, să obții jobul perfect ori să-ți cumperi casa în care te-ai imaginat dintotdeauna, sau poate doar să înveți să te iubești pe tine și să nu te mai autosabotezi, practicând arta manifestării poți ajunge acolo, oricare ți-ar fi destinația.

Mădălina Costache