De ce vizualizarea este puternică pentru creierul tău?

De ce vizualizarea este puternică pentru creierul tău?

Vizualizarea nu înseamnă pur și simplu plasarea unei imagini pe o tablă pentru a „manifesta” ceea ce dorești. Nu este folosită doar pentru că așa se definește “legea atracției”. Vizualizarea este puternică pentru gândurile tale din mai multe motive.

De ce vizualizarea este puternică pentru creierul tău?

Totul ține de creierul tău. Sistemul tău de activare reticulară (RAS) este „stația de filtrare” a gândurilor. Vederea constantă a imaginilor de pe panoul tău de viziune ajută creierul să filtreze lucrurile pe care nu le faci, în timp ce te concentrezi pe ceea ce dorești să obții. Vederea unui memento vizual constant al obiectivelor tale este modul în care subconștientul tău rămâne concentrat asupra obiectivelor tale.

Când creezi unul și îl plasezi într-un spațiu în care îl vezi des, faci exerciții scurte de vizualizare și stabilire a obiectivelor pe parcursul zilei. S-ar putea să nici nu realizezi că o faci. De aceea vizualizarea este puternică. Pentru că la un moment dat îți intră în subconștient. O vei face ca și cum ar fi un lucru normal de făcut pentru tine.

Din nou, ceea ce vizualizezi în mod constant se extinde. Crearea unui panou de viziune îți oferă o modalitate vizuală de a-ți vedea obiectivele și de a dezvolta o mentalitate pentru a le atinge zilnic.

Obiectivele unui consiliu de viziune

Motivație: După cum am menționat mai sus, vizualizarea funcționează! Vizualizarea este puternică și ste ușor de accesat. Dar cel mai ușor lucru de făcut este cel mai ușor lucru pe care poți să nu îl faci. Fă-ți timp să faci asta și vei fi răsplătit. Privind la ceea ce îți dorești în fiecare zi, te împinge ușor înainte pentru a crea viața pe care ți-o dorești.

Intenție: Consiliile de viziune îți declară intențiile. Ceea ce este extrem de puternic în a-ți transforma obiectivele și visele.

Inspirație: Viața de zi cu zi poate împiedica ceea ce îți dorești. Nu ești un robot! Și asta e un lucru bun. Cu toții avem zile în care nu suntem inspirați. Un panou de viziune poate ajuta să readuci inspirația în viața ta.

Claritate: Crearea unui panou de viziune este una dintre cele mai bune modalități de a săpa adânc și de a te înțelege mai mult. Cu cât ești mai clar în ceea ce îți dorești, cu atât îți va fi mai ușor să obții. Nu trebuie decât să crezi cu tărie că vizualizarea este puternică și că te ajută să te realizezi pe orice plan.