Citește Fain & Simplu: Ce îți recomandă Mircea Bravo

Mircea Bravo, invitat la podcastul Fain & Simplu îți recomandă o carte menită să aducă magia în viața ta pentru ca tu să poți atinge succesul mult visat.

Citește Fain & Simplu: Ce îți recomandă Mircea Bravo

Când eram mici, toți credeam în magie! Fie că vorbim de Moș Crăciun, Zâna Măseluță sau Iepurașul de Paște. Nu ne puneam prea multe semne de întrebare, doar credeam. Ne lăsam purtați de poveste până la capăt, unde de regulă ne bucuram de premiul cel mare.

Să fie vorba de autosugestie sau pur și simplu de puterea credinței? Poate atunci când eram copii, vedeam lucrurile mai fain și simplu, fără să încărcăm dorința de energie negativă. Cert este că undeva pe drum, am încetat să credem că se poate și drept urmare am încetat să primim.

Mircea Bravo, celebrul comediant din mediul online, invitat să vorbească despre povestea lui în podcastul Fain & Simplu, a mărturist că magia este unul din lucrurile care l-au ajutat în cariera lui. Dacă vei urmări întreg episodul, vei veda că pe lângă un om de creație este și un om al regulilor. Pentru el, succesul se poate atinge doar cu disciplină, să urmezi rețata primită întocmai, fără să pui în primă instanță întrebări. Cu alte cuvinte, orice vezi, auzi sau citești, testează după cum sunt ele expuse, după care extrage ce îți este util.

Citește Fain & Simplu: Ce îți recomandă Mircea Bravo

Spre finalul conversației de la podcast, Mircea a lăsat comunității Fain & Simplu o recomandare de carte, care spunem noi poate schimba vieți.

„Am avut o carte care m-a marcat, a fost „Magia”, care vorbea în principiu despre cât de importantă este recunoștiința. E clar că pare o chestie banală, dar mi se pare că despre asta este vorba. Toată lumea știe ce e de făcut, dar nimeni nu o aplică. Tu dacă 15 minute în fiecare zi și faci meditație sau te gândești la lucrurile faine din viața ta, o să fie bine. Poți 15 minte pe zi, timp de un an? Pot! Și probabil după o săptămână nu o să o mai facă. Dacă tu îți faci un scop în sine, din chestiile alea mărunte, alea schimbă mult.” – Mircea Bravo

Citește Fain & Simplu: Ce îți recomandă Mircea Bravo - „Magia” - Rhonda Byrne

„Magia” – Rhonda Byrne

Conținutul acestei cărți este mai vechi de 2 000 de ani,. Este un text, putem spune sacru, care a creat multă confluzie în rândul cititorilor. Mulți l-au înțeles greșit. Puțini sunt cei care au avut intuiția suficient de puternică încât să-și dea seama că este vorba de o ghicitoare. Se spune că cel care reușește să-i dezvăluie misterul, i se va deschide o nouă lume în fața ochilor. Un tărâm al tuturor posibilităților.

În carte, Rhonda Byrne dezvaluie lumii întregi acest mister care poate schimba viata celor care îl înțeleg. Autoarea îți propune o călătorie magică timp de 28 de zile, de-a lungul căreia te va învăța cum să aplici cunoașterea în viața ta de zi cu zi. Atenție însă, ca să poți obține foloasele mult așteptate, ai nevoie de răbdare, atenție și crezare.

Mircea Bravo a avut toate acestea și în plus disciplină. Lucru despre care afirmă:

„Mi se pare că disciplina este un secret care în ziua de astăzi face magie. Nimeni nu mai are disciplină! Acum avem informație de aur în o grămadă de cărți, numai nu-s aur pentru că nu le aplicăm minim acolo. Iar eu cu puțină aplicare, mi se pare că pot să gust din chestiile alea care mi se par interesante. Tot timpul să faci niște descoperiri în interiorul tău.”

Dacă vrei să afli mai multe despre omul din spatele proiectului Mircea Bravo, urmărește episodul integral pe YouTube, Spotify Podcast, Apple Podcast sau Google Podcast

Așadar, din dorința de a gusta din marele secret ascuns în filele căriții, acesta s-a apucat cu rigurozitate să urmeze rețeta.

Eu am citit-o în 2016, într-un moment în care noi nu făceam bani din proiectul ăsta. În carte zicea foarte simplu: în momentul în care tu ești recunoscător pentru ce ai într-un anumit domeniu, primești mai mult. Eu sunt un om practic și am zis: bun, hai să fac asta, fără ipocrizie, pentru bani. Și am început în fiecare zi, timp de 28 de zile, să-mi scriu 10 de motive pentru care sunt recunoscător. Și făcând chestia asta în fiecare zi, pot să spune că în ziua 28 încasasem în firmă 10 000 euro, care pentru noi era enorm de mult.” – Mircea Bravo

Secretul:

Pentru că ne dorim ca experiența ta cu această lectură să fie una de bun augur, îți vom dezvălui și ce a dus cu adevărat la succesul lui Mircea Bravo.

Totul ține de puterea credinței și de valoarea pe care tu o atribui lucrului pe care îl faci. Mircea a oferit o explicație tare faină în cadrul conversației cu Mihai Morar:

Mircea Bravo la Fain & Simplu podcast

„Uite e 30 de lei, n-are cum să fie tare. Uite, eu sunt Mircea Bravo, am făcut un film, o să te duc într-un loc cu mine 2 zile, dar să nu spui nimeni. Și-l iau cu mașina și-l duc în munții Carpați și zic acum să te uiți să nu fie nimeni. Să intrăm pe acolo într-o poeniță, ajungem la o cascadă, uită-te atent, intrăm acolo, și acolo să fie o intrare, dăm alea la o parte și acolo să fie un seif, deschid și scot cu praf și zic: te rog să nu zici la nimeni, dar aici e tot și-i dai cartea. Și-i dai aceeași carte cu 30 de lei. Și zice: wa, ce tare e cartea aia. Adică depinde de cât de multă valoare pui la lucrul respectiv și așa e cu orice.”

Indiferent cine ești astăzi, care sunt circumstanțele curente cu care te confrunți, „Magia” îți poate schimba viața, dacă vrei.