Renunță la următoarele 5 lucruri pentru o viață mai simplă

Renunță la următoarele 5 lucruri pentru o viață mai simplă

Dacă vrei o viață mai simplă, ai ajuns pe articolul potrivit. Atenție, nu are legătură cu desingul interior și nici cu o tehnică minune prin care să nu faci nimic, dar să câștigi bani. Vorbim de înlăturarea aglomerației din viața ta pentru a avea loc de a trăi pur și simplu.

Vrei o viață mai simplă?

Te rugăm să citești cu atenție următoarele cinci puncte și apoi să le elimini cu delicateție din cotidian.

Mai jos regăsești o listă de lucruri ordonate de la cel mai ușor, la cel mai dificil. Ai în vedere faptul că făcând „curățenie”, cantitatea de libertate și bucurie pe care o veți simți la eliberarea lor crește treptat.

Duplicatele

Să începem cu ce este mai ușor. Rezervă-ți 10-15 minute și colectează toate articolele duplicate din viața ta. Numai dacă mergi în bucătărie găsești cu siguranță obiecte identice pe care nu le folosești. Acestea pot fi de exemplu: linguri de lemn, căni de măsurat, pungi. Dacă mergi în dormitor și arunci o privire în dulap, probabil găsești multe articole vestimentare pe care le-ai luat entuziasmat, dar care nu au văzut lumina zilei. Știi tu, genul de haine la care, atunci când faci ordine spui: „e drăguță, poate o voi purta”.

Renunță la orice lucru din casa și din viața ta la care spui „poate îmi va folosi”. Au trecut doi ani fără să pui mâna pe el? Nu-ți va fi de folos nici mai târziu!

Obiecte aspiraționale

Acesta este puțin mai greu, deoarece renunțați la unele vise și obiective, împreună cu obiectele. Renunță la orice deții pe care l-ai cumpărat pentru o viață pe care ai crezut că ți-o dorești. Aceasta ar putea include cărți despre subiecte care nu te mai interesează sau îmbrăcăminte pentru un job pe care nu îl mai dorești. Gândește-te că toate acestea îți distrag atenția de la viața pe care o ai acum.

Atenție! Dacă lucrezi din  greu pentru scopul tău cel mai înalt, fiind între două lumi, păstrează ceea ce te motivează și îți este util în schimbare. De exemplu, poate ești freelancer cu gânduri de antreprenor, dar care încă lucrează la un job nu tocmai plăcut. Elimină orice din viața pe care nu ți-o dorești și păstrează doar esențialul și utilul pentru călătoria ta spre marele obiectiv.

„Trebuie să fac totul acum, trebuie să termin ce am început astăzi”

Dacă stai până târziu în numele lui „trebuie” sau simți în mod constant că pierzi în lupta contra cronometru, ai în vedere să faci mai puțin. Nu trebuie să ajungi să termini ce ai început în același timp în care o fac alții. Important este ca tu să termini treaba în ritmul tău, având compasiune și iubire pentru cine ești astăzi și ce poți face acum cu abilitățile pe care deja le deți.

Pentru o viață mai simplă renunță la părerile celorlalți. Unica competiție este cu tine însuți. Păstrează acest gând aproape de tine și renunțarea te va ajuta să-ți câștigi puterea pentru a fi mai bun. Fă tot ce poți în fiecare zi! Este perfect în regulă să poți da 98% astăzi și mâine 45%. Nu te judeca, din contră, apreciază că depui tot efortul de care dispui într-o zi pentru realizarea scopului tău.

Resentimente

Ai auzit zicala: „Resentimentul este ca și cum ai lua otravă și ai spera că cealaltă persoană va muri”?

Alege iertarea pentru binele tău! Să ții aproape ura, furia sau judecata duce doar la păstrarea unei răni deschise. Gândește-te că ești în bucătărie și te-ai tăiat la deget în timp ce pregăteai masa. Ce faci? Probabil te duci sub jetul de apă de la chiuvetă, apoi aplici un bandaj. De ce să nu procedezi la fel și pentru suflet? Trupul ai înțeles că necesită grijă și atenție atunci când este rănit. Nu-l abandonezi atunci când sângerează, nu? Fă la fel și cu sufletul, caută să închizi rănile din trecut.

Știm, nu este ușor, mai ales dacă n-ai mai făcut asta până acum, însă se poate! Pentru o viață mai simplă și mai împlinită, învață să ierți și să legi rănile adunate de peste ani. Meriți să fii bine! Reține asta: MERIȚI SĂ DUCI O VIAȚĂ SIMPLĂ ȘI PLINĂ DE IUBIRE!