Ce este legea atracției?

Ce este legea atracției?

Probabil nu este prima dată când auzi de legea atracției. Dacă ai urmărit episodul 090 din podacstul Fain & Simplu, probabil ai înțeles că aceasta datorează într-o oarecare măsură succesul lui Mircea Bravo.

În cadrul dicuției, acesta a povestit despre modul în care a aplicat legea atracției în speranța că va reuși să-și îndeplinească unul dintre cele mai mari visuri și anume să realizeze un film adevărat. Dacă ai fost la cinema în ultima vreme, probabil ai văzut că „Mirciulică” a înțeles și aplicat secretul din spatele legii atracției.

„Nimeni nu credea în visul nostru. Am zis: hai să mergem să pregătim totul ca și cum am avea bani respectivi, hai să contractăm o echipă de filmare, o echipă de sunet, tot tacâmul. Și eu pot să spun că atunci, timp de trei luni, am avut cele mai bune luni de venit din viața noastră, din istoria companiei, care când am tras line era cam cât credeam noi că o să fie filmul respectiv.

Am crezut că dacă noi ne comportăm ca și cum o să avem banii, o să se întâmple și cumva sa întâmplat. Și mai vreau să menționez un lucru, filmul începe, scrie așa: Un film realizat cu ajutorul lui: Dumnezeu. Pentru că este principalul sponsor al filmului, că numai el știe cum s-a făcut filmul ăsta.” – Mircea Bravo

Ce este legea atracției?

Legea atracției nu este o lege în sens științific sau juridic. În prezent, nu există dovezi științifice care să o susțină. Este una dintre numeroasele metode de manifestare care susțin că gândurile tale influențează realitatea ta.

Aceasta sugerează că cineva care se concentrează prea mult pe lucruri rele va avea experiențe negative. Dar dacă cineva își perfecționează gândurile pe afirmații pozitive, se vor întâmpla mai multe lucruri bune.

Totodată, este important de știut că legea atracției folosește strategii susținute de dovezi. Aceste strategii includ conversația pozitivă cu sine, vizualizarea și schimbarea credințelor noastre aisberg pentru a crea o lume în care vrem să trăim.

Gândirea pozitivă este legată de o sănătate fizică mai bună, de viață mai lungă și chiar de un risc mai mic de boli de inimă. Cercetările arată că menținerea unei mentalități de creștere are și beneficii pentru sănătatea mintală. Poate reduce riscul de depresie și poate ajuta la gestionarea stresului.

Această stare emoțională îmbunătățită te va menține pe drumul cel bun pentru a-ți dezvolta mai multe abilități. Asta va duce în cele din urmă la un succes mai mare. În timp vei dobândi chiar o atenție sporită, recunoștință și autocompasiune.

Ce este legea atracției? Concentrează-ți energia pe ceea ce îți dorești să primești și în final vei primi. Concentrându-te pe ceea ce vrei să obții, legea prevede că vei emite energie pozitivă pentru a atrage acele realizări.

Gânduri de final

O atitudine pozitivă nu înseamnă pozitivitate toxică. În viața de zi cu zi avem parte și de eșecuri. Este absolut firesc. În același mod, o mentalitate optimistă nu înseamnă a crede că „totul se va rezolva” dacă crezi suficient de tare.

Atitudinea pozitivă presupune acceptarea eșecurilor într-o manieră sănătoasă și căutarea unor alternative pentru atingerea succesului pe termen lung.

O mentalitate optimistă este convingerea că există o soluție sau o modalitate de a rezolva o problemă sau o provocare. Este speranța combinată cu acțiune.