15 citate care te vor inspira să-ți urmezi visul

Dacă vrei să-ți urmezi visul, pregătește-te pentru un drum lung plin de peripeții. Nimic nu este ușor în viață, mai ales când vine vorba despre atingerea unui scop măreț. Vei avea parte de urcușuri și coborâșuri pe întreaga ta călătorie. Este absolut firesc și normal să fie așa. Garanția succesului este dată doar de determinarea ta. Pentru că ne dorim să ajungi să-ți trăiești visul, am pregătit pentru tine câteva citate inspiraționale. Le poți salva pe telefon, nota în jurnal sau le poți adăuga pe vision board-ul tău, în cazul în care ai unul (dacă nu ai, ar fi bine să-ți construiești unul, beneficiile lui sunt uimitoare).

15 citate care te vor inspira să-ți urmezi visul

15 citate care te vor inspira să-ți urmezi visul

1. „Trebuie să visezi înainte ca visele tale să devină realitate”. – A. P. J. Abdul Kalam

2. „Am multe lucruri de dovedit mie însumi. Una este că îmi pot trăi viața fără teamă.” -Oprah Winfrey

3. „Nu renunța la visele tale, altfel visele tale vor renunța la tine”. – John Wooden.

4. „Nu vei găsi niciodată timp pentru nimic. Trebuie să reușești”. – Charles Buxton. M

5. „Să nu vă fie rușine niciodată! Sunt unii care vă vor ține împotriva voastră, dar nu merită să vă deranjați.” – JK Rowling.

6. „A fi om înseamnă a fi într-o stare de tensiune între poftele tale și visele tale, și realitățile sociale din jurul tău și obligațiile tale față de semenii tăi”. – John Updike.

7. „Apăsați mai departe. Nimic în lume nu poate lua locul persistenței. Talentul nu va; nimic nu este mai comun decât bărbații fără succes cu talent. Geniul nu o va face; lumea este plină de abandonați educați. Numai persistența și determinarea sunt atotputernice. ” – Ray Kroc.

8. „Din când în când pe oameni îi lovește cu adevărat ideea că nu trebuie să experimenteze lumea așa cum li s-a spus.” – Alan Keightley.

9. „Nu îmi pot imagina o persoană devenind un succes care nu oferă acestui joc al vieții tot ce are.” – Walter Cronkite.

10. „Când ajungi la un obstacol, transformă-l într-o oportunitate. Ai de ales. Poți să depășești și să fii un câștigător, sau îi poți permite să te depășească și să fie un învins. Alegerea este a ta și numai a ta. Refuza a arunca prosopul. Mergi acea milă suplimentară pe care eșecurile refuză să o parcurgă. Este mult mai bine să fii epuizat de succes decât să fii odihnit de eșec.” – Mary Kay Ash.

11. “Iubește ceea ce faci și fă ceea ce iubești. Nu asculta pe nimeni altcineva care îți spune să nu faci asta. Fă ceea ce vrei, ceea ce iubești. Imaginația ar trebui să fie centrul vieții tale.” – Ray Bradbury.

12. “Nu mă concentrez pe lucrurile cu care mă confrunt. Mă concentrez pe obiectivele mele și încerc să ignor restul.” – Venus Williams.

13. “Este mai bine să riști să mori de foame decât să te predai. Dacă renunți la visele tale, ce a mai rămas?” – Jim Carrey.

14. „Amintiți-vă să sărbătoriți etapele de referință în timp ce vă pregătiți pentru drumul care urmează”. -Nelson Mandela.

15. „Singurul lucru mai rău decât să începi ceva și să eșuezi… este să nu începi deloc”. -Seth Godin.

Să-ți urmezi visul este deseori o provocare, însă în majoritatea timpului una faină. Dacă vrei un plus de inspirație și motivare, urmărește episodul 090 din podcastul Fain & Simplu. Povestea lui Mircea Bravo este de departe un manual de visuri, numai bun de pus în practică.