5 întrebări pentru 2023: Un exercițiu al vulnerabilității recomandat de Mihai Morar

5 întrbări pentru 2023: Un exercițiu al vulnerabilității recomandat de Mihai Morar

Începutul de an nutrește în noi speranța. Ne dorim mai mult de la noi, mai mult de la ceilalți, de la viață. Vrem să facem o schimbare, însă entuziasmul și puterea voinței scad pe măsură ce zilele din calendar trec. Nu departe de jumătatea lunii ianuarie, majoritatea dintre noi uităm pur și simplu promisiunile făcute nou înșine de anul nou. Hai să rupem cercul în 2023! Mai jos ai un exercițiu recomandat de Mihai Morar.

Pentru că schimbarea nu se întâmplă peste noapte, în primul episod de podcastul Fain & Simplu din 2023, Mihai te invită să-ți pui întrebări. Dincolo de rezoluții, începe anul cu răspunsuri noi despre tine și despre ceea ce îți dorești cu adevărat de la viață.

„E un exercițiu al oamenilor vulnerabili, la care vă invit să participați pentru a avea un an, nu neapărat mai bun, dar poate măcar zile mai bune.” – Mihai Morar

Acum, mai mult ca niciodată, Mihai pune în practică puterea cunoașterii de sine. Evenimentele din ultimul timp i-au oferit o nouă perspectivă asupra vieții de zi cu zi și vrea să fie mai prezent decât a fost până acum.

„2022 a fost poate cel mai bun an profesional al meu, însă ce rost au toate câștigurile când pe plan personal a fost atât de complicat?”Mihai Morar în cel mai nou episod de podcast Fain & Simplu. Un episod aparte, fără invitați speciali. Un episod jurnal din partea omului ce poartă haina tatălui dincolo de oricare alta.

Din acest motiv ți-a lăsat:

5 întrbări pentru 2023: Un exercițiu al vulnerabilității recomandat de Mihai Morar

1. Care sunt lucrurile pe care ȘTIU, POT și ÎMI PLACE să le fac?

2. Ce fel de OM vreau să fiu? Și care sunt acțiunile și micile obiceiuri care mă pot conduce spre a fi omul care vreau să fiu?

3. Care sunt OAMENII CARE CONTEAZĂ CU ADEVĂRAT pentru mine? Și ce pot face eu mai bine pentru a-i avea aproape?

4. Ce din viața mea e în CONTROLUL MEU? Și ce pot face mai bine pentru asta?

5. Care este CEL MAI RĂU LUCRU care mi se poate întâmpla? Și, dacă mi se întâmplă, cum îmi pot reveni?

Asta e lista cu cele cinci întrebări la care încerc să-mi dau răspuns în perioada asta. Ar fi fain să vă răspundeți și voi, poate în fiecare zi sau poate într-un jurnal intim, la ele.”Mihai Morar