Site icon Fain si Simplu

Cum poți depăși trauma divorțului

Cum poți depăși trauma divorțului
Sursa: Pexels

După cum spuneam într-un articol anterior, trauma divorțului este reală și mai cu seamă de neignorat. Dacă treci acum prin această experiență, este bine să știi că nimic nu durează o veșnicie. Toate emoțiile copleșitoare pe care le simți, toate gândurile sufocante pe care le ai, își vor găsi liniștea. Rămâi alături de noi pentru a afla cele cincisprezece sfaturi despre cum poți depăși trauma divorțului.

Înainte de toate, trebuie să fii conștient/ă că situația prin care treci este una delicată, mai ales dacă sunt și copii implicați. Prin urmare, trebuie să fii capabil/ă să gândești clar în ceea ce poate fi cel mai rău moment din viața ta. Divorțul implică multă muncă și decizii de-a lungul vieții, iar copiii tăi au nevoie de tine. Trebuie să fii un om puternic și sănătos din toate punctele de vedere.

Chiar dacă simți că îți este greu, chiar dacă în minte îți vin o mulține de gânduri zdruncinătoare, amintește-ți că se poate. Poți depăși trauma divorțului și reclădi o nouă viață, poate chiar mai faină și simplă decât înainte.

15 sfaturi despre cum poți depăși trauma divorțului

Cum poți depăși trauma divorțului
Sursa: Pexels
Trauma divorțului
Sursa: Pexels

Mădălina Costache

Exit mobile version