Plantele de apartament îți îmbunătățesc starea de spirit

Plantele de apartament îți îmbunătățesc starea de spirit

Plantele de apartament nu doar că sunt bune pentru sănătatea ta, dar te ajută să ai o stare de bine.

Cum îți îmbunătățesc sănătatea plantele de apartament?

Știi ce se întâmplă când respiri? Elimini dioxid de carbon și absorbi oxigen. Plantele de apartament fac exact opusul. Acest lucru nu doar că împrospătează aerul, dar și elimină toxinele dăunătoare.

S-a demonstrat că plantele de apartament:

  • pot elimina până la 87% din toxine într-o zi,
  • îmbunătățesc concentrarea și productivitatea
  • reduc nivelul de stres
  • îmbunătățesc starea de spirit

Cu atât de multe beneficii, poate ar fi bine să aduci câteva și la locul de muncă. Gândește-te numai:

Vrei să simți aerul proaspăt de acasă și la birou?

Îți dorești să termini sarcinile mai rapid?

Îți dorești un spațiu de lucru mai puțin stresant?

Vrei să ai energie bună în fiecare zi când mergi la muncă?

Adu câteva plante la birou. Așează câteva pe masa de lucru sau pe raftul din încăpere. Noi îți recomandăm să le cauți pe cele cu frunze late. De ce? Pentru că ele vor ajuta la reglarea umidității. Mai mult decât atât, având în față verdeață și natură, te vei simții mult mai relaxat și mai calm. Astfel, vei beneficia zilnic de bună dispoziție.

Cum să-ți creezi un loc de relaxare?

Imaginează-ți cum laptopul se închide pe neașteptate. Te uiți panicat la ecranul negru și cauți să înțelegi ce s-a întâmplat. Apeși butoanele în neștire, însă nu se schimbă nimic. Te gândești că ai rămas fără baterie așa că te întinzi după încărcător. Te duci să-l bagi în priză, iar când te întorci camera s-a transformat într-o pădure tropicală. Aerul se simte proaspăt, iar mirosurile sunt încântătoare. Peste tot vezi doar verdeață. Cum faci un pas, te lovești de masa de birou. Cam acesta este efectul pe care plantele de apartament îl are asupra unei încăperi. Adăugând câteva prin încăpere este ca și cum te-ai teleporta pe o insulă pustie.

Vrei să-ți creezi un loc de relaxare în apartament sau la birou? Perfect! Adu câteva plante. Atât. Nu ai nevoie de prea multe pentru a-ți îmbunătății starea de spirit. Plantele verzi au o mare putere de a-ți aduce zâmbetul pe buze și bună dispozuția în suflet.

Plantele de apartament îți îmbunătățesc starea de spirit și creează un spațiu de locuit în care să fii liniștit. Mai mult decât atât, te ajută să te simți mai puțin singur și depresiv. Îngrijirea unui lucru viu îți oferă un scop și un sentiment de satisfacție. Când vezi că acel lucru înflorește și prosperă cu atât mai intens se simte bucuria.

Te-am convins de toate beneficiile? Ești gata să redecorezi? Nu mai sta pe gânduri! Crează-ți propriul sanctuar de liniște!