Citește Fain&Simplu: Ce îți recomandă Paul Avram TUKARAM

Paul Avram Tukaram – antreprenor, speaker, mentor și autor.

Citește Fain&Simplu: Ce îți recomandă Paul Avram TUKARAM

Dacă lucrezi opt ore pe zi, de luni până vineri, probabil greu îți faci timp pentru lectură. Urmărești pe rețelele de socializare persoane care citesc, le apreciezi comentariile și le salvezi postările. Cu fiecare nouă carte recomandată, îți promiți că te vei apuca și tu de treabă la final de săptămână.

Sâmbătă îți este somn și vrei să te recuperezi după muncă, așa că muți cititul a doua zi. Duminică te sună cel mai bun prieten. Nu v-ați mai văzut de mut și accepți invitația cu gândul că „de luni încep!”. Cât de des ți-ai spus asta? Oprește-te din promisiuni și dă drumul la acțiune.

Paul Avram, invitat în podcastul Fain&Simplu a vorbit mult despre atenție și obiceiuri. El te îndeamnă să-ți îndrepți privirea asupra ta și să ai grijă de tine. Ascultă-ți corpul mai mult decât mintea și dă-ți timp pentru crearea unei rutine noi. Include cititul printre activitățle tale de zi cu zi. Cinci minute astăzi, zece săptămâna viitoare și într-o lună o să ai cel puțin o carte citită.

Gândește-te cum o să te simți când vei tăia prima carte din lista de citit. Bucuria și motivația vor înflori în tine precum o fac florile la vederea soarelui. Nu crezi? Termină cartea recomandată de Paul Avram și vezi cum o să te simți. Dacă avem dreptate, te invităm să descoperi și restul recomandărilor din rubrica „Citește Fain&Simplu”.

Ce îți recomandă Paul Avram Tukaram?

Invitații lui Mihai Morar sunt oameni ca și tine, cu frici și speranțe, dar care vor să evolueze. Unii sunt de anii de zile pe calea către găsirea echilibrului dintre minte, trup și suflet, cum este Paul Avram. Alții tocmai ce au plecat la drum, cum sunt Mira și Levi Elekes. Oriunde s-ar afla pe cărarea cunoașterii, fiecare are ceva bun de oferit, ce merită ascultat și încercat.

Aceasta este unul din principiile lui Paul: testează, vezi tot ce se poate pe subiectul care te intereseză. Doar așa o să-ți găsești răspunsurile la întrebări. Fără să-ți miști corpul, lucrurile nu se vor schimba.

Biologia credinței – Bruce H. Lipton

Biologia Credinței - Lipton - Paul Avram Tukaram

„Fiecare celulă are componenta biologică și componenta energetică, da? Componenta energetică este încărcată de traume, de frică. Aia este stocată în celulă, care afectează comportamentul celulei. Pentru că este energie de proastă calitate. Citește „Biologia Credinței” a lui Lipton și o să vezi acolo” – Paul Avram

Doctorul Bruce H. Lipton a demonstrat în cartea „Biologia Credinței” că celulele din corp îți sunt afectate de propriile gânduri. El descrie cum se petrece acest fenomen folosind un limbaj simplu, expresiv și amuzant. Este o lectură puternică, elegantă și simplă care însă îți poate oferi răspunsurile îndelung căutate despre viața ta.