Citește Fain & Simplu: Ce îți recomandă Levi Elekes

Citește Fain & Simplu: Ce îți recomandă Levi Elekes

Cititul îți aduce numeroase beneficii, iar Levi Elekes este conștient de toate. Pe lângă faptul că lectura a fost liantul dintre el și Mira, această activitate i-a deschis mintea. Dacă în adolescență era ușor mai fanatic în privința unor crezuri, cu fiecare carte citită s-a apropiat de echilibru, Și-a dat seama ce este important în viață și că adevărul suprem nu există. Despre crezurile sale personale, dar și de cuplu poți afla mai multe în episodul 074.

Citește Fain & Simplu: Ce îți recomandă Levi Elekes

Trillion Dollar Coach – Eric Schmidt, Jonathan Rosenberg, Alan Eagle

Trillion Dollar Coach - Eric Schmidt, Jonathan Rosenberg, Alan Eagle - recomandare Levi Elekes

„Se explică foarte clar de ce atunci când faci parte dintr-un colectiv din zona de cifre este extrem de important să ai o umainitate pronunțată.” – Levi Elekes

Lideri de la Google de peste un deceniu, Eric Schmidt, Jonathan Rosenberg și Alan Eagle au experimentat direct modul în care bărbatul cunoscut cu drag ca antrenorul Bill a construit relații de încredere, a stimulat creșterea personală – chiar și în cei care se aflau la apogeul curajul inspirat de cariera lor și a identificat și a rezolvat tensiunile fierbinți care apar inevitabil în medii cu mișcare rapidă. Pentru a-și onora mentorul și pentru a inspira și a învăța generațiile viitoare, ei au codificat înțelepciunea lui în acest ghid esențial.

Pe baza interviurilor cu peste optzeci de oameni care l-au cunoscut și iubit pe Bill Campbell, Trillion Dollar Coach explică principiile antrenorului și le ilustrează cu povești de la mulți oameni și companii grozave cu care a lucrat. Rezultatul este un model pentru liderii și managerii de afaceri cu gândire de viitor, care îi va ajuta să creeze culturi, echipe și companii mai performante și care se mișcă mai rapid.

Cartea prezintă:

 „un om care a făcut parte dintr-o corporație și care a reușit să transforme fiecare problemă într-o posibilitate. Arată cum omul a reușit, pe lângă partea profesională să creeze o conexiune cu oamenii.” -Levi Elekes

Puterea Prezentului – Eckhart Tolle

Nu putea lipsi de pe lista recomandărilor cartea care i-a făcut cunoștiință cu sufletul său pereche. Atât Levi, cât și Mira recoamndă cu toată dragostea cartea „Puterea prezentului”. Aceasta a fost motivul pentru care cei doi tineri frumoși și talentați sau decis să meargă împreună pe același drum.

Puterea Prezentului - Eckhart Tolle

Eckhart Tolle este considerat unul dintre cei mai originali și mai inspirați călăuzitori spirituali ai timpului nostru. Nu s-a aliniat niciunei tradiții sau religii, dar nici nu a respins vreuna. Învățăturile sale transmit un mesaj simplu și profund: există o cale către eliberarea de suferință și dobândirea păcii interioare.

În urma lecturii, ajungem să fim cu adevărat împăcați cu noi înșine și cu ceilalți. Ne descoperim sinele autentic, complet și perfect.

„Cartea asta a fost cartea care m-a făcut să mă detașez de gândurile mele. M-a făcut să observ dacă ele sunt logice sau nu.” – Levi Elekes

După aceastp lectură, Levi a început să-și conteste fiecare gând care îi trecea prin minte.

Eu gândesc asta, dar este cel mai sănătos mod de a gândii?” – Levi Elekes

Dacă această ultimă întrebare te-a pus pe gânduri, nu ezita să cauți răspunsuri. Lectura este unica modalitate prin care poți avea acces în doar câteva pagini la sute, mii de ani de cunoaștere. Dacă vrei să faci pași spre o versiune și mai bună a ta, caută să-ți faci din citit un obicei. Crede-ne, o să ai mult de câștigat!