Manifestarea: ce este și de ce funcționează

Manifestarea: ce este și de ce funcționează

Probabil ai auzit despre Legea atracției și ușurința prin care poți deveni un atrăgător de vise prin manifestarea lor. Dacă ești sceptic privind această tehnică sau pur și simplu nu o înțelegi pe deplin, lasă-ne să aducem puțină claritate. În rândurile următoare vom spune ce este și de ce funcționează manifestarea.

Manifestarea: ce este și de ce funcționează

Un subiect larg precum manifestarea nu poate fi detaliat în câteva rânduri dintr-un articol. Cu toate acestea, putem spune că este înțeles în principal ca ceva introdus în realitatea ta fizică prin gânduri, sentimente și credințe. Manifestarea înseamnă că pe orice te concentrezi este ceea ce aduci în realitatea ta. Te poți concentra și manifesta prin meditație, vizualizare sau doar prin conștient sau subconștient.

O studentă universitară din Australia, Kimberley Wenya, a construit un imperiu pentru a ajuta fetele să aibă viața pe care o merită cu ajutorul manifestării. Ea spune: „Îți dai seama că jocul vieții se învârte în jurul mentalității tale, dar nu numai. Începi să te simți împuternicit și inspirat să știi că deții controlul. Atunci începi să vezi cum realitatea ta se schimbă și cum abundența ta crește. Există putere în a realiza că poți începe să-ți manifesti realitatea visului.”

Un alt exemplu, mai apropiat de meleagurile noastre este Andia. Tânăra cântăreață de la țară, ajunsă, parcă peste noapte, numărul unu pe țară. Aceasta i-a mărturisit, printre altele, lui Mihai Morar, modul în care a ajuns să fie cine este cu ajutorul manifestării. Dacă ești curios să afli povestea ei, urmărește podcastul Fain & Simplu.

ANDIA: Îmi doream să fac muzică, nu știu cum, nu știu prin ce ar trebui să trec, dar știu că îmi doream să fac muzică și nu mă vedeam făcând altceva.

MIHAI MORAR: Când vindeai haine, tu manifestai același gând?

ANDIA: Da, eu știam că e ceva temporar,  nu mă regăseam acolo, nu, nu, nu. Știam că voi face muzică. Pentru mine totul era temporar, tot ce făceam.

Știu că poate suna dificil la început însă, dacă Gwyneth Paltrow și Oprah, printre altele, sunt susținători ai acestui curent, ar trebui să funcționeze, nu? Sau cel puțin să-ți câștige încrederea pentru a încerca.

Ce înseamnă să manifești ceva?

Indiferent pe ce alegi să te concentrezi, pozitiv sau negativ, este ceea ce aduci în realitatea ta. Prin atracția pozitivă, manifestarea aduce ceva tangibil în viața ta prin gândurile, acțiunile, credințele și emoțiile tale. Din acest motiv este bine să elimini pe cât posibil gândurile negative și să le fructifici pe cele pozitive.

Ce este o listă de manifestări?

Scrierea celor mai profunde dorințe pe o listă este una dintre cele mai ușoare modalități de a începe călătoria de manifestare. Prin Legea atracției, o listă de manifestări te ajută să dai un sens amalgamului de dorințe și vise din mintea ta. Te va ajuta să diferențiezi nevoile și dorințele reale de acele simple pofte care trec.

Ce înseamnă manifestarea spirituală?

Manifestarea spirituală este o teorie conform căreia, prin meditație regulată, concentrându-se pe gânduri pozitive, constructive, visele și dorințele tale devin realitate.

Dacă ți se pare de interes subiectul, vom reveni curând cu cei cinci pași simpli prin care poți practica manifestarea. Așadar, rămâi alături de noi!