5 pași pentru a manifesta tot ceea ce îți dorești

5 pași pentru a manifesta tot ceea ce îți dorești

Dacă ai citit articolul privind manifestarea sau cel despre legea atracției, iar cum vrei să treci le acțiune, ai nimerit la fix. În continuare îți vom prezenta cei cinci pași simpli pentru a manifesta tot ceea ce îți dorești. Urmându-i vei obține mult mai curând în realitate ceea ce tu visezi să ai.

În cazul în care ai nimerit din întâmplare pe aici sau te-ai decis să o iei pe scurtătură, recomandarea ar fi să te familiarizezi cu termenii înainte de a începe treaba aici. Crede-ne îți va fi mult mai ușor să pui în practică această tehnică după ce îi înțelegi pe deplin sensul. Acestea fiind spuse, adu-ți carnetul de notițe aproape și să începem!

5 pași pentru a manifesta tot ceea ce îți dorești

1. Spune clar ce dorești să manifestezi

Poate suna „la mintea cocoșului” această afirmație, însă majoritatea oamenilor nu știu cu exactitate ceea ce vor. Trebuie să fii specific cu privire la ceea ce vrei să începi să manifești. De exemplu, următoarele afirmații nu vor funcționa:

  • Vreau să am o casă mai mare
  • Îmi doresc o geantă nouă de designer
  • Vreau mai mulți bani

Încercă să creezi panouri de vise fie digital, fie manual, cu lucrurile exacte la care ai visat întotdeauna. Pinterest poate ajuta ca sursă de inspirație. Acordă-ți cât mai mult timp pentru a realiza ceea ce dorești, fă-l cât mai real posibil, astfel încât să fie aproape ca și cum ar fi deja al tău.

P.S. Avem un articol pe site în care detaliem cum îți poți face un panou de vise. Dacă este prima ta cursă în vagonul manifestării, îți recomandăm să arunci un ochi pe acolo.

2. Întreabă-ți universul

Dacă vrei cu adevărat ceva, trebuie să-l ceri de cele mai multe ori, nu? Daca vrei o cafea, o comanzi și tot așa, a manifesta nu este cu mult diferit.

Începe să-ți creezi afirmații despre ceea ce îți dorești cu adevărat și repetă-ți-le la duș. Când te trezești, înainte de a merge la culcare, fă din asta un obicei în rutina ta zilnică și, cel mai important, crezi în ceea ce spui, chiar face diferența.

3. Lucrează la obiectivele tale și acționează în spre ceea ce îți dorești

Jurnalul este una dintre cele mai bune modalități de a lucra la atingerea obiectivelor tale. Începe pas cu pas și nu te autosabota cu prea multe de-o dată. Aceasta este o călătorie de care trebuie să te bucuri și să o faci cu ușurință. O poți face dimineața, în timp ce scrii cum vrei să fie ziua ta, nu uita să fii concret sau chiar înainte de a merge la culcare notând tot ceea ce ești recunoscător. Ar trebui să devină un alt obicei să simți acea încredere și motivație în tine.

4. Păstrează-ți vibrațiile cât mai sus posibil

Conform Legii Atractiei, atragi ceea ce transmiți. Așadar, pentru a atrage mai mult din ceea ce îți dorești, trebuie doar să-ți ridici vibrația. Aceste vibrații vor fi ca niște mici semnale pe care le trimiteți continuu către univers. Trebuie să îți acordezi semnalul la o vibrație demnă de a o primi. În acest moment, probabil că vei începe să vezi și semne din univers. Poate suna ciudat, însă fii atent la ce ai în jur! O să înțelegi pe parcurs.

5. Acționează ca și cum ai fi primit deja ceea ce îți dorești

Cel mai bun și mai puternic mod de a aplica manifestarea este: Acționează ca și cum ar fi deja adevărat. Poartă-te ca persoana care vrei să fii. Comportă-te ca și cum ai avea deja tot ce îți dorești. Acționează ca și cum tot ce ai nevoie ar fi fost deja furnizat. A manifesta înseamnă printre altele a te vizualiza în locul dorit, cu lucrurile visate sau cu persoana mult dorită.

Câteva activități suplimentare care te-ar putea ajuta pe calea de a-ți crea viața de vis prin manifestare sunt meditația, yoga sau podcasting-ul. Înconjoară-te de vibrații înalte și crede că poți și meriți să ai tot ce îți dorești (p.s. chiar așa este!). Odată ce vei fi gata să faci pasul de încredere, universul îți va da înapoi. Și acesta este doar începutul călătoriei tale.