Moda pentru femei în sezonul toamnă-iarnă 2022: 5 obiecte vestimentare cheie

Moda pentru femei în sezonul toamnă-iarnă 2022: 5 obiecte vestimentare cheie

Moda pentru femei este un subiect fierbinte în orice perioadă a anului. Poate nu toate ne dorim să fim îmbrăcate conform tendințelor, însă vrem ca stilul nostru să conțină anumite elemente actuale. De ce? Poate pentru ca sufletul nostru pereche să ne găsească „la modă” sau pur și simplu vrem să știm despre noi că ne interesează schimbările care apar în lume (fie chiar și în modă). Oricum ar fi, vrem să avem înmagazinată această informație. Nu cumva să fim prinse pe picior greșit la viitoarele întâlniri din sezonul rece.

Dacă vrei să afli cum îți poți răsfăța trupul pe final de 2022, adaugă pe lista de cumpărături următoarele cinci obiecte vestimentare.

P.S. Nu exclude o vânătoare în magazinele second-hand. Știi doar că moda este ciclică. S-ar putea să găsești ceea ce cauți la o calitate mult mai bună și la un preț avantajos.

Moda pentru femei în sezonul toamnă-iarnă 2022: 5 elemente care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

1. Geantă din material metalic

În sezonul toamnăiarnă al acestui an, moda pentru femei dictată de mai mari din domeniu, spune că trebuie să ai o geantă care să-ți fure privirea. Casele de modă deja au început să scoată la vânzare genți dintr-un material ce imită metalul. Nu te gândi că o vei purta doar la evenimente grandioase, cum ar fi petrecerea de revelion. În sezonul acesta, specialiști au prezentat-o ca fiind potrivită și pentru viața de zi cu zi.

O poți purta cu aproape orice, de la un ansamblu casual până la ceva puțin mai fantezist. Nuanțele aurii funcționează bine cu nuanțe calde, dar puteți găsi ceva pe partea opusă a roții de culoare – albastru sau verde – și puteți lucra în avantajul dvs. În mod similar, în timp ce argintiul este de obicei rezervat pentru nuanțe mai reci, arată uimitor împreună cu roz strălucitor, roșu și muștar. Pielea strălucitoare prinde adesea lumina când ești afară, ceea ce înseamnă că nu trebuie să te apleci cu alte accesorii.

2. Platforme

De la Versace la Naked Wolfe, scena modei a îmbrățișat pe deplin tendința pantofilor cu platformă. În acest sezon, ne îndepărtăm de clasicul alb-negru și ne îndreptăm către un spectru mai larg de culori. Platformele pot fi purtate în nenumărate ținute, fie cu fuste mini, pantaloni croiți, fie cu o simplă pereche de blugi. Atenție, chiar dacă pe piață vei găsi zeci de culori, alege unele care să se potrivească cu hainele pe care le ai deja.

Moda pentru femei în sezonul toamnă-iarnă 2022: 5 obiecte vestimentare cheie
5 obiecte vestimentare cheie în sezonul toamnă-iarnă 2022

3. Costum în culori vii

Moda pentru femei în acest sezon de toamnă-iarnă înseamnă culoare! Știm că în general, când vine frigul fugim toate către negru, maro, bej sau cel mult vișiniu. Specialiști ne spun însă că finalul de an trebuie să fie o explozie de culoare. Costumele clasice vor avea de acum culori din cele mai fistichi. Dacă ai frunzărit magazinele în ultimul timp, probabil ai observat deja vitrinele multicolore. Nu te crispa și îndrăznește să porți culoare. Un costum colorat îți va ridica mult buna dispoziție, mai ales în zilele friguroase.

4. Corset

Corsetul nu este ceva nou, dar așa cum am spus mai devreme, moda este ciclică. Prin urmare, majoritatea caselor de modă au decis ca accesoriul de bază din acest final de an să fie corsetul. Acest accesoriu de strângere a taliei funcționează bine cu o gamă largă de ținute. Unele dintre cele mai populare stiluri provin de la designeri precum Loewe, care accentuează forma de clepsidră cu un peplum care iese din talie. Stilurile burlesque sunt, de asemenea, favorizate în comunitatea modei, adesea îmbrăcate cu tricouri, pulover și rochii. Cu un articol atât de atrăgător ca parte a ținutei tale, poți evita adăugarea de accesorii suplimentare, cum ar fi coliere și cercei.

5. Pălărie de cowgirl

Pe măsură ce cizmele de cowboy au devenit populare, este firesc ca și pălăriile să se alăture tendinței. Acest accesoriu te poate aduce în centrul atenției la viitoarea întâlnire cu prietenii. Purtat cu un costum de nuanță similară, poate adăuga un plus de complexitate unei ținute fără să te simți prea exagerat.

Dacă pălăriile de orice tip n-au fost până acum în lista ta, nu ezita să probezi una data viitoare când mergi la cumpărături. S-ar putea să rămâi plăcut surprinsă de modul în care te aranjează.