Fain & Simplu x Opera Națională București – Imperfect ești perfect!

Fain & Simplu x Opera – o întâlnire maraton de peste 7 ore, cu invitați emblematici

Fain & Simplu x Opera Națională București - Imperfect ești perfect!

A cincea ediție a conferinței Fain & Simplu a adunat peste 1.000 de oameni în fabuloasa clădire a Operei Naționale din București.

 Opera Națională București

Paul Avram Tukaram, Cristian Onețiu, Petronela Rotar, dar și invitatul surpriză, Andrei Dunuță, au creat alături de Mihai Morar o atmosferă boemă, relaxantă, propice dialogului plin de emoție și învățăminte de viață.

Tema conferinței a fost: O călătorie de la a ști la a deveni

Pe 3 iunie 2023, a fost mai mult decât o întâlnire a comunității Fain & Simplu. A fost o reală călătorie spre marea redescoperire și redefinire de sine pentru publicul spectator. Sau mai bine spus, o pregătire a minții, trupului și sufletului oamenilor ce doresc să plece în căutarea propriului adevăr. Cu alte cuvinte, cei prezenți au dobândit toate instrumentele necesare pentru a-și desena viitorul în plenitudinea măreției pentru care s-au născut. 

Primul care a urcat pe scena Operei Naționale în întâmpinarea lui Mihai a fost Paul Tukaram

Paul Avram Tukaram

“SUFLETUL NU DOARE! Când spui că te doare sufletul, de fapt, nu sufletul te doare!”

Și atunci de ce tot spunem astfel? Care este marea dramă a noastră, a oamenilor, și cum putem să o depășim? Răspunsul lui Paul a fost unul cât se poate de simplu, iar dacă urmărești întreaga conversație o să vezi. Pe scurt:

Dacă pentru tine devine clar de ce suferi, suferința dispare!”

Fain & Simplu x Opera Națională București - Imperfect ești perfect!  - Tukaram

În cadrul conversației acesta a mai punctat și faptul că o minte sănătoasă oscilează permanent între stânga și dreapta. Fericirea și nefericirea merg mână în mână, sunt stări absolut firești, normale, pe care e bine să le acceptăm.

URMĂREȘTE AICI conversația celor doi de la Opera Națională București:

După discuția cu Tukaram, Mihai Morar a dăruit comunității sale o pauză pentru sufletului, invitând în cadrul evenimentului o trupă de balet.

În continuare, a urcat pe scenă:

Invitatul special al ediției – Andrei Dunuță, maestru în “arta” vorbitului în public

Acesta a făcut o paralelă între jocul de șah și viața de zi cu zi extrem de inspirațională. El a sfătuit publicul să caute progresul, nu perfecțiunea. Chiar dacă ne vine greu să ne dezvățăm de obiceiurile preluate din societate, merită efortul! Acest mic switch poate face deschide poarta spre un trai mai fain și simplu.

Următorul invitat care a pășit în scenă a fost Cristian Onețiu, antreprenorul de Top 500 Forbes

Onetiu la Fain si Simplu

,,Există și o soluție ca să nu ai fobia zilei de mâine: să înveți în fiecare zi câte ceva.”

În cadrul conferinței Fain & Simplu x Opera, oamenii au putut vedea și simți că sfaturile sale nu sunt doar ale unui spirit antreprenorial, dar și ale unui antreprenor cu SPIRIT.

Fain & Simplu x Opera Națională București - Imperfect ești perfect! onetiu

Acesta a îndemnat publicul sa găsească instrumentele personale care să îi facă să se mobilizăm pentru a-și atinge potențialul maxim în business, dar și în familie. 

URMĂREȘTE AICI conversația celor doi de la Opera Națională București:

Ultima, însă nu cea din urmă, a fost Petronela Rotar – psiholog și blogger, autoarea singurului bestseller de poezie în România postdecembristă, ,,O să mă știi de undeva

Petronela Rotar

“Oamenii cred că opusul dependenței este abstinența. Opusul dependenței este CONEXIUNEA!”

Aceasta a explicat aspectele care definesc “înghețul emoțional” declanșat de rușine și dogmele sociale, oferin drept instrument de salvare conexiunea umană reală. 

Petronela Rotar la Fain & Simplu

A fost un dialog despre salvare și eliberare emoțională. O conversație în urma căreia înveți să privești, cu mult curaj, în interiorul tău, pentru a vindeca traumele, dependențele, tiparele de relații disfuncționale, stimei de sine scăzute și mecanismelor de apărare. 

URMĂREȘTE AICI conversația celor doi de la Opera Națională București:

Seara s-a încheiat cu un al doilea moment de suflet pentru suflet – un concert măreț, oferit de Orchestra Operei Naționale București.

Muzica rămâne limbajul universal al sufletului, iar conferința Fain și Simplu x Opera, o combinație divină.

Mădălina Costache

Vrei să vii la următoarea întâlnire a comunității Fain & Simplu?