Citește Fain & Simplu: Ce îți recomandă Cristi ONEȚIU

Oportunitatea nu trebuie ratată. Cristi Onețiu vorbește pe larg despre asta în episodul 061 din podcastul Fain&Simplu. Mai mult decât atăt, vorbește despre încrederea în sine și noile trenduri în materie de afaceri.

Tinerii la început de drum trebuie să fructifice orice oportunitate. În general, oamenii care vor să se dezvolte trebuie să fie prezenți și concentrați pe ce au în fața lor. Să pună întrebările potrivite și să caute răspunsuri.

Omul fenomen în mediul bussines, Onețiu îți recomandă una dintre cele mai puternice cărți pe care le-a citit ca tânăr la început de drum. O carte care l-a inspirat atunci și care i-a schimbat perspectiva pentru totdeauna.

Citește Fain & Simplu: Ce îți recomandă Cristi ONEȚIU

În căutarea adevărului, Cristi Onețiu a descoperit cartea: Eficiență în 7 Trepte, scrisă de Stephen R. Covey.

Capitolul 2 – Începe cu sfârșitul în minte, m-a șocat! Era greu de înțeles, greu de digerat. De unde să știu eu sfârșitul? – Cristi Onețiu în podcastul Fain&Simplu.

Eficiență în 7 Trepte – Stephen R. Covey

Eficiență în 7 trepte sau Un abecedar al ințelepciunii scris de autorul american Stephen R. Covey. O carte care s-a menținut aproape 5 ani în primele 15 titluri vândute în SUA.

Mădălina Costache