Culorile de bază în sezonul toamnă-iarnă 2022

Culorile de bază în sezonul toamnă-iarnă 2022

În articolele anterioare, am vorbit despre moda pentru femei și pentru bărbați în sezonul rece a lui 2022. Dacă ești curios/curioasă ce piese vestimentare sunt un must în acest final de an, aruncă o privire pe link-urile de mai sus. Desigur cormatica este la fel de importantă și dacă vrei să fii în tendințe nu trebuie să o ignori. Cred că ne-am săturat cu toți să vedem doar negru, maro, bej sau gri odată ce temperaturile scad. Este timpul să aducem un strop de culoare în viețile noastre! Astfel că am pregătit pentru tine o listă cu șase culori de bază în sezonul acesta.

Culorile de bază în sezonul toamnă-iarnă 2022

Mov regal:

Mov regal a fost în mod corespunzător schema de culori principală din spatele jubileului de platină al Reginei din acest an și se așteaptă ca sărbătoarea să continue, cu designeri precum Bottega Veneta și Blumarine, făcând nuanța un pilon de bază pe pistele lor. Tonul de bijuterie este o nuanță clasică de toamnă, dar nu a avut un moment în centrul atenției de ani de zile. Căutați oportunități de a adăuga nuanța profundă ca culoare de accent cu tonuri neutre de cămilă sau transformați-l în evenimentul principal cu pulovere tricotate, colanți și paltoane de iarnă.

Baby Pink

Rozul Barbie strălucitor a fost peste tot în ultimele șase luni de când Valentino a creat o colecție în întregime roz aprins A/I 2022. Deoarece fiecare celebritate a purtat deja nuanța, anticipez o schimbare către un roz bebeluș. Culoarea moale este la punctul (e) cu tendința de baletcore în creștere rapidă și extinde piesele ultra-femere asociate cu Barbiecore. Este moale, romantic și o modalitate excelentă de a vă schimba garderoba de vară la temperaturi mai răcoroase.

Ton Teal

Culorile de bază în sezonul toamnă-iarnă 2022

Tonurile de bijuterie au într-adevăr un moment în acest sezon și afluxul de teal pe piste o dovedește. Branduri clasice precum Baum und Pferdgarten și mărci inspirate de Y2K precum Blumarine s-au aplecat ambele în umbră. Cu verdele Kelly și albastrul cerulean, de asemenea, în tendințe, este logic ca această nuanță hibridă să fie următoarea.

Cool Cerulean

Știu la ce te gândești și da, este similar cu albastrul regal menționat mai devreme. Dar e diferit! Balenciaga, Nina Ricci, Stella McCartney și Rokh au arătat un albastru mai cerulean în spectacolele lor de primăvară/vară 2022. Desigur, puteți revedea monologul Mirandei Priestly din The Devil Wears Prada pentru a afla despre adevăratele origini ale modei nuanței.

Rosu aprins

Poate că portocaliul a fost culoarea verii, dar designerii sunt gata să ridice căldura în această toamnă cu un roșu arzător. Nuanța îndrăzneață se aliniază perfect cu declarațiile puternice de modă pe care oamenii sunt dornici să le facă cu o creștere a numărului de întâlniri de birou în persoană și evenimente formale. Nuanța este un clasic total, așa că asigurați-vă că vizitați magazinele locale de epocă pentru o iterație unică a tendinței înainte de a opta pentru ceva nou.

Kelly Green

Nu în ultimul rând: Kelly green. E bogat! Este jucăuș! Este îndrăzneț! E frumos, nu crezi? Verdele este diferit de orice altă culoare, așa că sări peste prejudecăți și optează pentru ceva mult mai distractiv.