Moda pentru bărbați în sezonul toamnă-iarnă 2022: 10 obiecte vestimentare cheie

Moda pentru bărbați în sezonul toamnă-iarnă 2022: 10 obiecte vestimentare cheie

Moda pentru bărbați nu este neapărat o prioritate. Cu toate acestea, este bine de știut care sunt tendințele pentru acest rezon rece. S-ar putea să descoperi câteva variante atrăgătoare în lista noastră de obiecte vestimentare cheie, pe care să le adaugi în garderoba ta. Sau poate ai deja o parte din ele, pe care nu le-ai mai purtat de mult, caz în care ar fi bine să le scoți în față! În orice caz, un plus de informare și pe acest domeniu nu strică, mai ales dacă ești antreprenor. Aspectul, fie că ne place sau nu, contează în mediul business.

Moda pentru bărbați în sezonul toamnă-iarnă 2022: 10 obiecte vestimentare cheie

1. Pantaloni cargo sunt esențiali în sezonul rece al lui 2022, dacă vrei să fii la modă. Mai mult, reprezintă o piesă extrem de versatilă, ceea ce înseamnă că îi poți alătura la zeci de ținute.

2. Jachete căptușite cu blană sunt o necesitate în acest sezon. Dincolo de bilele albe oferite de criticii de modă, datorită materialului călduros, vei fi protejat de frigul de afară.

3. Denim brut – un must pentru bărbați pe acest final de an. Dacă te întrebi ce este exact denimul brut, este practic denim nevopsit.

4. Helanca neagră sau bleumarin, una dintre piesele clasice pentru orice domn ce se respectă, rămâne în topul obiectelor vestimentare din sezonul toamnă-iarnă 2022. Aceasta arată uimitor sub pulovere, jachete, veste și multe altele.

5. Jachete Varsity sau de tip Letterman vor fi peste tot în rețelele de socializare în această toamnă. Ele aduc o atmosferă tinerească oricărei ținute și cu siguranță vor întoarce capetele.

6. Mocasini – Nu poti da gres cu o pereche de mocasini pentru toamna, mai ales cand vin intr-o culoare neutra precum maro sau negru. În plus, sunt foarte versatili. Practic merg în orice ținută.

7. Vestele au revenit la modă! Dacă nu au existat până acum în garderoba ta, îți recomandăm să probezi câteva. Chiar dacă par demodate, asocierea cu un tricou alb, o cămașă sau o helancă le va da un aer modern. Încearcă, s-ar putea să ți se potrivească stilul.

8. Jachetele Bomber au o siluetă atât de clasică care arată grozav pe orice tip de corp. Cu siguranță ar trebui să adaugi unul în dulapul tău în acest sezon!

9. Pantaloni evazați sunt și pentru bărbați în sezonul toamnă-iarnă al lui 2022. Nu strâmba din nas înainte să probezi. La fel ca în cazul vestelor, s-ar putea să fie pe placul tău.

Moda pentru bărbați
Moda pentru bărbați în sezonul toamnă-iarnă 2022: 10 obiecte vestimentare cheie

10. Puloverele sunt obiectele vestimentare clasice pentru toamnă-iarnă. Rămân în top datorită energiei absolut cuceritoare pe care o emană, indiferent de silueta pe care o ai. Sunt confortabile și vor ridica instantaneu orice ținută.

Liviu Popescu, unul dintre cei mai eleganți bărbați din București, care alături de fratele său geamăn Mihai au construit Fratelli, unul dintre brandurile care au schimbat industria de ospitalitate din România, a oferit, în podcastul Fain & Simplu, câteva sfaturi de modă utile pentru bărbați:

„Trebuie să te îmbraci să te simți bine, tu în hainele tale, să nu arăți mai mult decât poți să duci din punct de vedere social, să te îmbraci adecvat vârstei și să fii în concordanță cu locul și cu cei cu care ieși. De multe ori în România vezi o masă de zece persoane sunt toți zece îmbăcați diferit sau iarna cu tricou de vară și cu blugii rupți și în teniși de vară. Adică, hai să respectăm anotimpurile, nu trebuie să ieși în evidență cu nimic. Ieși în evidență cum te porți, mai mult decât cum te îmbraci.

Trebuie să te îmbraci adecvat societății în care trăiești. Adică eu dimineața, de când mă scol, mă întâlnesc și cu portarul meu, mă întâlnesc și cu ospătarii mei, mă întâlnesc și cu oamenii care fac curățenie, mă întâlnesc și cu un președinte de bancă, mă întâlnesc și cu un proprietar de business și trebuie să te îmbraci adecvat, adică să nu fii opulent cu mediul în care trăiești, dar să nu fii nici inferior, știi.”

P.S. Nu uita CEASUL!

„Ceasul mi se pare cea mai frumoasă bijuterie și singura necesară unui bărbat. Asta mi se pare un must.” – Liviu Popescu