Citește Fain & Simplu: Ce îți recomandă Sonia Argint

Citește Fain & Simplu: Ce îți recomandă Sonia Argint

Dacă ești în căutarea unei lecturi puternice, care să îți inspire curajul de a fi tu, recomandarea oferită de Sonia Argint în cadrul podcastului Fain & Simplu este pentru tine. Vorbim despre o carte destinată în principal femeilor, care vor să-și trezească energia feminină. O lectură cu ajutorul căreia să ajungi la puterea ascunsă care zace în tine.

Citește Fain & Simplu: Ce îți recomandă Sonia Argint

În cadrul discuției cu Mihai Morar, Sonia a făcut trimitere la o carte extraordinară despre energia feminină și nu numai, lăsând-o drept recomandare pentru orice doamnă sau domnișoară care vrea să afle poveștile îndelung ascunse despre femei.

Energia feminină este pusă în contextul ăsta în care noi trebuie să stăm și să așteptăm să ni se dea, să ni se facă, să fim receptori. Dar, în același timp, eu cred că foarte mult în erengia feminină este și acea forță de a lupta, de a-ți apăra puii, de a-ți hrănii pui, din a-ți ține căminul în siguranță. Asta e tot în energia feminină.

Știi că există cartea “Femei care dansează cu lupii”. Ea vorbește mult despre o esență sălbatică și de luptătoare a femeii. Tot din energia feminină este și aia, iar eu am chestia asta.” – Sonia Argint

Dacă nu ai bifat episodul 097 din podcastul Fain & Simplu, te invităm cu mare drag să o faci. Merită timpul investit!

Femei care alearga cu lupii – Clarissa Pinkola Estes

În fiecare femeie se ascunde o creatură puternică, înzestrată cu instincte bune, pasionată, creativă și ințeleaptă. Adesea, însă, cultura și societatea au sufocat această „Femeie salbatică”. Au redus-o la tăcere, încerând cu obstinație să o „civilizeze”, forțând-o să-și asume roluri rigide, care-i înăbușă elanurile.

Psihanalista și povestitoare, fascinată de mituri și legende, Clarissa Pinkola Estes te invită să recuperezi această parte adânc îngropată în tine. Acea latură vibrantă, generoasă, plină și dătătoare de viață. Prin săpaturi psihoarheologice în ruinele subpamanteanului feminin și făcând apel la vechi tradiții, mituri și povești, ea îți deschide drumul și îți arată că stă în puterea fiecăreia să regăsească, înăuntrul său, „Femeia Salbatică”. 

Îi sunt recunoscatoare acestei cărți și Clarissei Pinkola Estes. Lucrarea îi arată cititorului ce minunat este să ai curaj și să fii femeie.” – Maya Angelou, scritoare si poeta

Dacă ți-am stârnit interesul, nu ezita să-ți asculți intuiția! Adaugă recomandarea Soniei pe lista ta de cumpărături și începe călătoria înapoi către tine, cea adevărată.