PODCAST: COLIND PENTRU ROMÂNIA. AL DOILEA PODCAST CU PĂRINTELE CONSTANTIN NECULA

Cu câteva zile înainte de Crăciun, Mihai Morar oferă la Podcastul Fain & Simplu un dar neprețuit. O întâlnire cu un invitat care face lumea mai bună prin puterea cuvântului: părintele sibian Constantin Necula, profesor universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu.

În luna decembrie ne împărțim viața între ceea ce facem în mod obișnuit în tot cursul anului, și spiritul sărbătorilor, însă este într-adevăr aceasta semnificația fericitelor Sărbători care se apropie?

Părintele Necula ne conduce astăzi pe drumul adevărului prin puterea cuvântului și ne învață că Sărbătoarea Crăciunului nu-i magie, ci este minune, viață, e Adevăr, e realitate.

Părintele Necula a vorbit despre sărbătorile de iarnă, credință, tradiții şi felul în care au trecut ele testul timpului li despre cum Crăciunul este o sărbătoare a bucuriei și a înțelegerii. Această sărbătoare aduce pace și fericire în sufletele oamenilor. Este o zi a darurilor. Oferim daruri pentru că răspundem la darul iubirii lui Dumnezeu pentru noi.

Podcastul, realizat la Muzeul de icoane pe sticlă Pr. Zosim Oancea din Sibiel, ne plasează de la început într-un loc fain și simplu, pe care vă invităm să-l descoperiți și să vă îmbogățiți mintea și sufletul.

Urmăriți întregul episod aici:

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.