MANIFESTUL UNEI SUPRAVIEȚUITOARE: “90% DIN LUPTA CU CANCERUL E PUTEREA EMOȚIEI”

Povestea Nicoletei Pauliuc, supraviețuitoare a cancerului nu e o poveste dintr-o carte, ci e povestea unui om căruia i se dădeau 5% șanse de supraviețuire și care a stat ani de zile pe holurile spitalului.

În urmă cu patru ani și jumătate, o femeie puternică, aflată în plin avânt profesional, afla subit că are cancer de pancreas. O femeie care intra în Parlament plină de vise, de speranță și de determinare, a aflat că în fiecare zi există posibilitatea să moară. Iar Nicoleta Pauliuc a decis contrariul. Atunci când cei mai mulți renunță la vise, renunță la planuri, renunță la familie, renunță la speranță, ea a accelerat și a turat toate motoarele în direcția opusă.

Îmbrățișând un triunghi fără de care vindecarea nu ar fi posibilă, format din pacient, medic și familie, Nicoleta Pauliuc a redescoperit valoarea timpului personal, importanța gândirii pozitive și, cu ajutorul minții, și-a pregătit corpul pentru viață, nu pentru moarte.

Nicoleta Pauliuc vorbește deschis despre drumul parcurs spre supraviețuire, despre cât de greu este să înfrângi teama de moarte și cât de puternice sunt, de fapt, atitudinea și gândurile pozitive.

Urmăriți întregul episod aici:

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.