Fain & Simplu x Nottara: O seară a dragostei necondiționate

Fain & Simplu x Nottara

Cea mai mare putere pe care omenirea a atins-o vreodată este puterea iubirii. Aceasta a fost concluzia episodului 107 de podcast în care Mihai Morar l-a avut ca invitat pe Dr. Menis Yousry și acesta este motivul pentru care s-a întâmplat Fain & Simplu x Nottara.

Fain & Simplu x Nottara: O seară a dragostei necondiționate

În luna martie a acestui an, comunitatea Fain & Simplu a fost invitată la o seară dedicată dragostei necondiționate. O seară în care toate rănile dobândite de-a lungul timpului să fie vindecate și toate neînțelegerile să dispară.

Fain & Simplu x Nottara: O seară a dragostei necondiționate

Dr. Menis Yousry  la Nottara

Pe 8 martie 2023, unul dintre cei mai căutați oameni de pe Terra s-a urcat pe scena Teatrului Nottara pentru a oferi celor prezenți secretul unei vieți împlinite. Dr. Menis Yousry, psiholog, terapeut sistemic de cuplu și de familie, speaker internațional, producator de film, artist, autor și facilitator de peste 35 de ani a prezentat un nou mod de a aborda relațiile, pentru a ne reconecta cu starea de fericire și echilibru. Mai mult, acesta a oferit audienței principalele secrete ale procesului de autovindecare.

Fain & Simplu x Nottara: O seară a dragostei necondiționate  - Mihai Morar si Dr. Menis Yousry  la Nottara

Viața este o călătorie plină de provocări și lecții, dar suntem o sursă de inspirație și speranță pentru cei din jurul nostru.

Dr. Menis Yousry  la Nottara

Timp de două ore, Dr. Menis Yousry i-a provocat pe cei prezenți să stea față în față cu propria lor viață și i-a ghidat spre a-și deschide inimile. A deschis drumul iertării de sine spre vindecarea trecutului, oferind totodată speranță și încredere pentru un viitor luminos.

Comunitatea Fain & Simplu la Nottara

Cu iubire, încredere, curaj și speranță viața ne va oferi tot ce avem nevoie.

Soprana Irina Baianț la Fain & Simplu x Nottara

Seara s-a încheiat cum nu se putea mai bine. După o conversație plină de iubire despre iubire a urmat un moment luminos ce a încălzit inimile tuturor celor prezenți. Soprana Irina Baianț a susținut un concert live, care a activat toate simțurile norocoșilor ce au ascultat-o.

Concert la Nottara

P.S. Dacă nu ai apucat să prinzi loc la acest eveniment, nu fii trist. Povestea Fain & Simplu merge mai departe și promite noi surprize. Așadar, rămâi cu ochii pe noi! Un nou eveniment marca Fain & Simplu este la colț.

Mădălina Costache

Update: Descoperă mai jos întreaga conversație de la Nottara.