DESPRE VULNERABILITATE, CU GINA PISTOL. LUPOAICA ÎMBLÂNZITĂ DE IUBIRE | Podcast 032

Gina Pistol este cunoscută mai ales pentru emisiunile TV „Chefi la cuțite” și „Asia Express”, emisiuni care, după cum povestește chiar ea în cadrul podcastului Fain & Simplu, i-au oferit șansa să se arate lumii așa cum este: autentică, carismatică, glumeață, calități prin care s-a remarcat încă de la începutul carierei în lumea showbiz-ului. O lume nelipsită de provocări și presiune, presiune generată mai ales de imaginile distorsionate pe care ceilalți le-au avut, ani buni, despre ea: „Presa mi-a construit o imagine care n-avea nicio legătură cu mine ca om.”

Dar cine este, în esență, Gina Pistol – Omul: femeia, fiica, partenera de viață, mama micuței Josephine, sora, prietena? Care sunt momentele-cheie și experiențele din viață care au ajutat-o să devină cine este astăzi? Ce rol au avut greutățile din copilărie în formarea sa ca adult? Cum a gestionat lipsa tatălui, odată cu divorțul părinților ei? Cum s-a descurcat, de fiecare dată de una singură, fără să aibă pe cineva în spate, într-o lume în care a resimțit din plin efectele prejudecăților celorlalți? Cum a învățat să-și gestioneze frica de abandon și cât de mult o ajută astăzi relația cu Smiley, partenerul său de viață și tatăl fetiței lor, în îmblânzirea temerilor, adânc înrădăcinate în suflet încă din anii copilăriei?

Și, până la urmă, cum și-a dat voie „lupoaica singuratică”, după cum s-a numit chiar ea, să fie vulnerabilă, inclusiv în spațiul public, după ce atâția ani a simțit că este într-o luptă continuă, acerbă pentru supraviețuire?

Descoperă povestea de viață a Ginei Pistol – Omul în podcastul Fain & Simplu. Un podcast despre supraviețuire, vulnerabilitate și iubire, cu sinceritate, cu Gina Pistol.

Urmăriți întregul episod aici:

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.