Suflete pereche. Ce sunt, care este misiunea lor și cum pot să rămână împreună pentru totdeauna

sursă foto: pexels.com

Avem suflete pereche? Ideea de a-ți întâlni sufletul pereche pare o poveste ruptă din comediile romantice. Cu toate astea face parte și din poveștile reale ale noastre.  Este conștientizarea faptului că această persoană este o parte din tine, susțin experții. Un suflet pereche este o persoană care are un impact de durată asupra vieții tale.

Există oameni pe care simți că ești destinat să-i cunoști sau oameni care te fac să te simți ca acasă ori de câte ori ești în preajma lor? Aceiași oameni te pot înnebuni ocazional sau chiar pot contribui la transformarea și vindecarea rănilor ale tale. Aceștia sunt oameni cu care ai o conexiune puternică sufletească – sau ceea ce deseori numim suflete pereche.

Ce sunt sufletele pereche

Există atât de multe concepții greșite despre sufletele pereche din cauza dorințelor și idealismului. De exemplu, hai să facem un joc. Iată: în următoarele câteva secunde vreau să faceți o pauză și să încercați să definiți ce este un „suflet pereche”… unu, doi, trei… pauză… reflectați.

Ce este pentru tine un suflet pereche?

Pentru majoritatea oamenilor (și cel mai probabil și pentru tine), sufletele pereche sunt considerate, în general, oameni care rămân alături de tine pentru totdeauna – vorbim de întreaga ta viață. De asemenea, sunt idealizați ca oameni care vă completează și vă fac viața infinit mai bună decât a fost cândva. Deși acest lucru poate fi adevărat în unele privințe, în altele nu este.

Deci, ce este un suflet pereche?

Sufletele pereche sunt cei mai buni prieteni ai tăi

Ei sunt, de asemenea, partenerii tăi romantici. (De asemenea, puteți avea legături foarte profunde cu prietenii, membrii familiei și animalele – eu mă refer la aceștia drept prieteni sufletești – dar și alți oameni se referă la ei ca fiind suflete pereche).

Sufletele pereche sunt oglinzile sufletului tău

Îți reflectă propriile defecte, nesiguranțe, vise și puncte forte pentru a te ajuta să te dezvolți. Te poți baza pe ei să fie sinceri cu tine, complet sinceri, chiar și până la punctul de a nu-ți cruța sentimentele pentru că le pasă atât de mult la tine.

Sunt catalizatorii voștri spirituali

Nu te completează, dar te ajută să devii cea mai bună versiune posibilă a ta. De ce nu te completează? Pentru că ești deja complet în nucleul tău și de-a lungul vieții tale ești în proces de redescoperire a asta.

Acestea sunt confidenții și profesorii tăi

Uneori, lecțiile pe care le predau sunt intenționate, dar adesea lecțiile pe care le predau sunt neintenționate și sunt un produs secundar al relației tale cu ei. Pentru că te înțeleg atât de profund, sufletele pereche sunt, de asemenea, confidenti puternici, ajutându-te în momentele grele și inspirându-te să faci și să fii tot ce ai mai bun.

Sufletele pereche se simt foarte „familiare”

Acest lucru se datorează probabil pentru că ați petrecut multe vieți anterioare cu ei. Ceva între voi doi face doar clicuri, de parcă ați fi fost prieteni și iubiți pentru totdeauna.

Te cunosc adesea mai bine decât te cunoști tu însuți

Prin urmare, ei pot empatiza cu tine la un nivel de bază.

Sufletele pereche vibrează la aceeași frecvență ca și tine

Acesta este doar un mod elegant de a spune că sufletele pereche nu numai că vă împărtășesc gusturile, gusturile și obiectivele, dar vă împărtășesc și valorile, credințele și visele mai profunde ale vieții. Amândoi vă „primiți” unul pe celălalt la nivel de ADN.

Te iubesc necondiționat

De asemenea, îi iubești necondiționat. Deși s-ar putea să nu fie posibil ca sufletele pereche să rămână mereu împreună, este imposibil ca sufletele pereche să nutrească sentimente de ură unul față de celălalt pentru perioade lungi de timp. În ciuda a ceea ce fac ei, încă îi iubești și ei încă te iubesc.

Sufletele pereche nu sunt perfecte

Au defectele lor enervante, obiceiuri grosolane și ciudatenii ciudate, dar sunt totuși oameni uimitori în adâncul sufletului.

Nu sunt întotdeauna recunoscute imediat

Dragostea la prima vedere nu este un mit, dar nici nu este singura modalitate prin care poți descoperi cine este sufletul tău pereche. Adesea sufletele pereche apar în diverse „deghizări” în viața noastră.

Sufletele pereche nu stau întotdeauna cu tine toată viața

Acesta este un mit extrem de dăunător pe care mi-ar plăcea să-l zdrobesc odată pentru totdeauna! Sufletele pereche nu rămân întotdeauna până la sfârșit, dar acesta nu este un lucru rău. Ne place să credem că iubiții noștri vor fi acolo pentru totdeauna pentru că este un gând reconfortant și sentimental. Dar uneori viața are planuri diferite pentru noi. Din nefericire, distrugerea acestui ideal a provocat daune nespuse în viețile oamenilor. Uneori, sufletele pereche sunt acolo doar pentru o perioadă, iar uneori sunt acolo pentru o viață întreagă. Dar, indiferent de caz, bucură-te de experiență.

Descoperă și Limbajele iubirii, explicate. Cum arăți că iubești și cum te simți iubit?

Cum îți dai seama că două suflete sunt pereche

Termenul „suflet pereche” se referă de obicei la cineva cu care ai o chimie intensă. Găsirea unei persoane atât de speciale în viața ta poate fi dificilă și nu este un proces care poate fi grăbit.

Nu există niciun test care să te ajute să stabilești dacă ți-ai găsit sufletul pereche sau nu. Ar trebui să te simți energizat de prezența lor, suficient de confortabil pentru a te deschide complet și amețit de dragoste. Desigur, conexiunile se manifestă în moduri diferite pentru fiecare.

Simți un sentiment de calm când ești în preajma lui

Petreci mult timp cu partenerul de viață, așa că a fi cu ei ar trebui să te facă să te simți ca acasă și în pace. Desigur, probabil că vor fi fluturi și nervi la început, dar după ce vei ajunge să te simți confortabil unul cu celălalt, ar trebui să te simți tot timpul în largul tău.

Vă echilibrați unul pe altul

Nu trebuie să fiți identici pentru a fi suflete pereche. Partea importantă vine când vedeți cum voi doi, ca oameni foarte diferiți, coincideți în lucrurile importante ale vieții. Poate natura ta rece complimentează comportamentul lor anxios? Dragostea ta pentru mediu se potrivește bine cu interesele lor în inginerie? Practic, ei sunt ying-ul yang-ului tău?

Împărtășiți aceleași obiective de viață.

Apropo de lucrurile importante… când vine vorba de obiectivele vieții aveți planuri similare. Nu este imperios necesar ca amândoi să vă doriți aceeași carieră sau vreți să mergeți la aceeași facultate. Însă puteți pica de acord cu locurile în care doriți să ajungeți sau țelurile din viața voastră coincid. Evident, vor exista dezacorduri, dar voi sunteți de acord în privința lucrurilor importante. Acesta este un predictor destul de bun pentru fericirea pe termen lung.

Vă provocați unul pe altul.

Sufletul tău pereche ar trebui să scoată la iveală tot ce este mai bun din tine, iar asta înseamnă să te împingi puțin să devii tot ce poți fi. Da, ar trebui să-ți admiri și să-ți respecți partenerii și cine sunt, dar ar trebui să-i și motivezi să-și atingă obiectivele, să încerce puțin mai mult atunci când au nevoie de un ghiont și să-i ajuți la dezvoltarea personală. Relațiile sunt toate despre creștere, iar, iar cei care sunt suflete pereche se ajută reciproc să evolueze.

Comunicați deschis

 Un lucru care poate sta la baza relației voastre este capacitatea de a vorbi unul cu celălalt fără teamă de judecată sau cenzură. Chiar și în relațiile altfel sănătoase, cuplurile tind să cadă în obiceiul prost de a avea o comunicare deficitară. Chiar dacă acest lucru este menit să salveze sentimentele celeilalte persoane, nu este ceva ce ar trebui să simți că trebuie să faci cu un suflet pereche.

Care este misiunea a doi oameni cu suflete pereche

Când te întorci la tine în forma ta divină prin reunirea cu sufletul tău pereche, te dizolvi într-o totalitate în care nu există separare sau diviziune. Baza relației tale este iubirea și acceptarea necondiționată. Această iubire a depășit timpul și spațiul, iar cu această putere vine și responsabilitatea.

Când sufletele pereche se reunesc, nu este doar pentru a-și aduce sufletul înapoi la aliniere ca iubire divină. Ele apar în viața noastră pentru a-i ajuta pe alții să facă același lucru. Ei sunt aici pentru binele mai mare – pentru a îndeplini o misiune dincolo de dezvoltarea lor personală și pentru a ajuta la trezirea spirituală a planetei.

Sufletele pereche sunt adevărate cupluri de putere. Viețile lor pot fi publice – pot face schimbări prin celebritatea lor sau prin crearea de organizații de servicii cu anvergură largă. Sau pot face în liniște munca esențială necesară pentru bunăstarea colectivă, cum ar fi să fie părinți asistenți maternali. Sau asumarea unui rol activ într-o organizație religioasă sau civică. Oricum ar alege să lucreze, sufletele pereche sunt aliniate misiunii lor și sunt angajate în ceva mai mare decât ele însele.

Adesea, sufletele pereche vor fi cupluri. Dar din moment ce sunt aici pentru a lucra în numele evoluției planetei, o relație sexuală poate fi secundară sau inexistentă. Uneori, ele vor părea a fi o pereche puțin probabilă – poate cu o mare diferență de vârstă sau de trecut – dar pasiunea lor comună pentru o viziune mai largă este ceea ce îi magnetizează și îi menține împreună.