Ritualul de frumusețe care te poate ajuta să îți valorifici obiectivele în noul an

sursă foto: pixabay.com

Ritualul de frumusețe oferă timp prețios pentru a vă conecta cu voi înșivă. Pentru a încetini și pentru a verifica cum se simte corpul într-o anumită zi. Și în contextul unui nou început, un ritual de frumusețe reîncărcat te poate ajuta să îți valorifici obiectivele de Anul Nou, oricare ar fi acestea.

În ritualul de frumusețe din acest an poti include și „Enter”. Este o practică de stabilire a intenției pe care o poți asocia cu parfumul tău preferat. Cu siguranță mulți dintre voi vă numărați printre cei care în ultimii ani, datorită contextului în care ne aflăm, ați renunțat la anumite obiceiuri. Chiar dacă muncești într-un colțișor al casei, nu uita să îți oferi atenție.

Când stabilești intențiile pentru ziua respectivă, este util să conectați energia la un mic „puf” de parfum. Câteva respirații adânci, un moment de liniște și vălul parfumului pot servi ca o reamintire utilă a acestor intenții pe parcursul zilei.

De ce ar trebui să te parfumezi în zona inimii

Mirosul este puternic și transformator: un miros de iasomie, vanilie, lemn de santal, ce ai la îndemână. Acsta te poate transporta instantaneu într-o anumită amintire sau dispoziție. Așadar, dacă există un parfum special care te face să te simți bine, calm, îndrăzneț etc. de ce să nu profiți de acea energie în rutina ta de dimineață?

Mulți oameni își stabilesc intențiile pentru ziua respectivă, iar parfumurile lor fac parte din acest proces. De exemplu, dacă ai o întâlnire, poți purta un parfum care te face să te simți cu adevărat puternic și încrezător. Poți să te pregătești pentru acea zi purtând un parfum care este legat de felul în care te simți.

Este un motiv similar pentru care oamenii folosesc bijuterii –  pentru a-și stabili intențiile: a avea ceva fizic poate servi ca un memento vizual pentru scopul tău. În timp ce parfumul, din punct de vedere tehnic, este invizibil, norul de miros te poate ajuta să revizuiți acele intenții într-un mod similar.

Descoperă și cele 7 rezoluții de anul nou pentru îngrijirea de sine

Pulverizarea parfumului în jurul inimii ajută parfumul să dureze mai mult. Iată de ce!

Există, de asemenea, un motiv foarte practic pentru truc: pulverizarea parfumului în jurul inimii ajută parfumul să dureze mai mult. Cum așa? Ei bine, pulverizarea în zonele cu puls, în general, ajută la difuzarea parfumului. Deoarece pielea este cea mai subțire în acele zone, ceea ce înseamnă că este mai aproape de sângele tău și de căldura corpului. Și, pe măsură ce parfumul este încălzit, începe procesul de aromă.

Deci, dacă aplici parfum acolo unde pulsul este cel mai puternic (adică, inima), acesta va ajuta la radiarea parfumului într-un mod major. Parfumul va călători în sus; inima ta va acționa ca un difuzor.

Concluzie .

Pulverizarea parfumului în zona inimii nu numai că poate ajuta poțiunea să dureze mai mult. Ci și poate sprijini practica de stabilire a intențiilor. Ritualul te poate ajuta să-ți schimbi diminețile și să creeze un moment de pauză înainte de a începe zilele aglomerate.