PODCAST: MANUAL PENTRU CRIZA RELAȚIILOR. CUM SĂ TRĂIM CU 8 ANI MAI MULT? DR. RALUCA ANTON

Cea mai bine vândută autoare a momentului, în România, Raluca Anton revine la Mihai Morar și dezvăluie care sunt căile pe care le putem urma pentru a avea un cuplu stabil și fericit.

Prima sa carte – Terapie 1 la 1 cu sinele tău – s-a epuizat în doar 24 de ore, făcând din doamna doctor în psihologie un veritabil specialist și în publicistică. Ce a fermecat mii de oameni care i-au așteptat cu sufletul la gură cartea? Ce putem afla direct de la ea, învăța și aplica acasă ca să avem o relație firească în primul rând cu noi înșine, și ulterior, în cuplu și societate?

Afli astăzi de la ‚omul momentului’, într-un dialog fascinant cu Mihai Morar. Și pentru că noul sezon Fain și Simplu începe în forță, ai parte și de un anunț surpriză: pe 15 octombrie are loc, la Ateneul Român, prima întalnire a comunității Fain și Simplu! Două seri de neratat, care îți pot schimba viața, alături de Mihai Morar, doctor psiholog Raluca Anton, Paul Olteanu și profesor doctor Alexandru – Vladimir Ciurea. Afli toate detaliile într-un nou episod Fain și Simplu.

Urmăriți întregul episod aici: