PODCAST: CUM SĂ CREȘTI DE LA 500 EURO LA 4 MILIOANE EURO ÎN 3 ANI? DENISA TĂNASE

Acest podcast s-ar putea să demonteze unele mituri despre construirea unui business profitabil: ca să începi și, mai ales, să consolidezi și să crești o afacere de succes, nu ai întotdeauna nevoie de foarte mulți bani.

De multe ori, mindsetul de învingător este mult mai important atunci când te avânți în aventurile antreprenoriatului. Aventuri care presupun și riscuri, și provocări. Și asumare, și extrem de multă muncă. Și eșecuri, și lecții pe care să le înveți pe parcurs. Lecții care, mai apoi, te pot ajuta să-ți clădești propriul vis în lumea businessului.

„My Geisha” este mai mult decât un business care a înregistrat o creștere spectaculoasă în pandemie: pe de-o parte, o perioadă de criză pentru mulți antreprenori, pe de altă parte – o perioadă de înflorire pentru alte afaceri.

„My Geisha” este visul unei antreprenoare care și-a valorificat pasiunea pentru parfumerie și a transformat-o astfel într-o afacere profitabilă și recunoscută la nivel internațional, după ce ani la rând s-a dedicat carierei muzicale. După ce a trecut, și cu ajutorul lui Dumnezeu, după cum povestește invitata, printr-o perioadă dificilă de eșecuri în plan personal și profesional.

„My Geisha” este un adevărat exemplu când vine vorba despre transformarea amenințărilor și dezavantajelor în oportunități.

„My Geisha” este o afacere începută, inițial, cu doar 500 de euro. Dar cu o investiție uriașă de sănătate. În primele 8 luni, perioadă în care Denisa Tănase n-a avut niciun angajat, a făcut toate sarcinile de una singură. Un an mai târziu, a intrat în burnout. „My Geisha” este, nu în ultimul rând, o afacere care a înflorit în paralel cu transformarea personală a celei care i-a dat naștere. Denisa Tănase simte că și-a găsit echilibrul și că, datorită sprijinului necontenit al partenerului ei de viață, Mircea, a învățat, în sfârșit, să se iubească.

Urmăriți întregul episod aici:

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.