PODCAST: ALUZIVA, DIVA AUTENTICĂ: „SUFLETUL MEU E RUPT.”

„De la #shitmom, la Digital Diva of the Year” – acesta ar fi titlul articolului pe care l-ar scrie Aluziva (Alina Greavu), dacă ar fi să povestească despre toate experiențele din călătoria sa de dezvoltare personală și profesională. A început ca jurnalistă, a fost prezentatoare TV la un post local de televiziune, job de la care și-a și dat demisia, în direct, mai târziu. CV-ul său de până acum cuprinde, însă, multe alte joburi: de la PR manager, translator, până la impresar artistic.

Astăzi, Aluziva este unul dintre cei mai vocali activiști sociali din mediul online, unul dintre cei mai apreciați creatori de conținut din țară și câștigătoarea titlului de „Digital Diva of the Year” (ediția din 2021), titlu pe care l-a obținut, crede ea, datorită curajului de a fi mereu autentică, de a aborda subiecte sensibile, dureroase și de a-și „pune sufletul și viața pe tavă, în fața oamenilor”. Astfel, vorbește deschis despre rana adâncă provocată de absența tatălui, experiența cu cel mai mare impact emoțional din viața sa; despre nedreptățile de care a avut parte în sfera profesională; despre depresie și burnout.

Recent, a trecut chiar ea printr-un nou episod de burnout, despre care a ales să vorbească, și de data aceasta, într-un mod asumat și deschis, cu urmăritorii săi.

Care sunt motivele care au dus-o din nou în acest punct? De unde izvorăște, de fapt, setea constantă de a reuși, care a caracterizat-o încă din copilărie? Cum o ajută relația cu partenerul său de viață să-și regăsească echilibrul personal? Cum se îmbină viața de mamă a trei copii cu viața tumultuoasă de creator de conținut și activist social? Hai să descoperi toate aceste răspunsuri (și multe altele!) în episodul podcastului Fain & Simplu!

Urmăriți întregul episod aici:

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.