ANDRA. VOCEA ROMÂNILOR, NU A ROMÂNIEI | Fain & Simplu Podcast cu Mihai Morar 018

Mihai Morar o are invitată în studioul podcastului Fain & Simplu pe cea mai iubită artistă a românilor: Andra.
Andra nu are cum să nu-ți placă, indiferent de genul muzical pe care îl asculți. Ea este atât de sinceră și de asumată, atât de caldă și de inimoasă, încât te face să o simți ”de-a casei” și dacă ai văzut-o doar câteva minute în juriu la ”Românii au talent”. ”Îmi place să fiu simplă, să se regăsească oamenii în stilul meu”, spune artista care nu este numai ”simplă”, ci și foarte faină.

Când avea 14 ani și a plecat de la Câmpia Turzii la București, tatăl ei avea un vis: își dorea ca Andra să devină o artistă la fel de iubită ca Monica Anghel. Nu exagerăm cu nimic dacă spunem că fiica i-a depășit așteptările. Ba mai mult, la un moment dat, Andra a decis să-și menajeze tatăl și să-și asume ea, într-un fel, rolul de părinte: l-a convins pe cel care i-a fost și impresar și tour manager că știe ce are de făcut și că, împreună cu soțul ei, Cătălin Măruță, pot duce mai departe ceea ce a început el. Și s-au ținut de cuvânt. În plus, au făcut ca totul să pară ușor, deși numai ei știu câtă muncă se ascunde în spatele succesului lor.

Pe Andra nu a interesat-o niciodată să pară altceva decât ceea ce este, a spus mereu lucrurilor pe nume și și-a urmat lista de obiective, fără să fie preocupată de succesul celor din jur: ” Eu cu Delia, de fiecare dată când mă întâlnesc, discutăm, râdem, nu există niciun fel de ranchiună… Suntem două voci bune… ”

Artista recunoaște că este impulsivă, pofticioasă, că are teama de a nu greși în educația copiilor ei și ne împărtășește din secretele unei căsnicii fericite – totul cu naturalețea și bunul simț învățate acasă, în Câmpia Turzii.

Urmăriți întregul episod aici:

SHOW NOTES

Despre alegeri
16:30 Andra crede în instinctul ei și e convinsă că, atunci când își ascultă intuiția, totul merge bine.

Ce înseamnă fericirea
22:35 Despre momentul în care Andra a început să-și facă o listă de obiective și să se uite strict la drumul ei, fără încrâncenare.

Despărțirea de mama
39:51 Deși în copilărie a călătorit numai cu tatăl ei, care i-a fost și impresar și tour manager, Andra nu a simțit lipsa mamei.

Soția lui Cătălin
1:01:30 ”Eu am simțit că mă pot baza pe Cătălin… Mă duc cu ochii închiși pentru că știu că e lângă mine.”

Concurența
1:17:03 Ce face Andra când se întâlnește cu Delia.

Iubirea
1:26:45 – ”Când pune Cătălin mâna pe mine, simt că mi-e bine.”

Secretul căsniciei
1:20:48 ”Pot să spun ce a funcționat la noi: iubirea, respectul, comunicarea.”

Complexul tatălui
1:27:50 ”Mi-e frică să nu clachez, să nu știu să fac ce a făcut tata.”

Sfatul Andrei
1:45:30 ”Să nu uiți să te iubești…”

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.

Luana Dăneț