Trăiești iubire sau doar atașament? – După podcast, cu Andreea Raicu

După podcastul Fain & Simplu, în urma căruia a primit zeci de comentarii și întrebări, Mihai Morar s-a întâlnit la o nouă discuție cu Andreea Raicu. De data aceasta, la Andreea la birou. Cei doi au aprofundat discuția începută în studioul Fain & Simplu, iar conversația lor atinge și de data aceasta subiecte menite să ne pună oglinda în față și să ne facă să ne privim cu sinceritate: emoții, atașament, relații toxice – iată doar câteva dintre temele abordate.

”Cum să te cunoști dacă nu ți-ai răspuns la întrebări?”, spune Andreea, care mărturisește că, pentru ea, cel mai greu era, până de curând, să stea degeaba și să nu se simtă vinovată că nu face nimic.

Vă invităm să urmăriți toate întrebările lui Mihai, pentru că fiecare dintre ele ascunde o profuzime ce ar merita un podcast dedicat. La rândul ei, Andreea reușește să pună întrebări pe care Mihai Morar vrea să le ”cerceteze” pentru a revela mai multe valențe ale personalității lui.

Așadar, amintindu-ți de vremurile când te simțeai bine la un eveniment și mergeai și la after party, tot așa, după podcastul Fain și Simplu, te invităm la… after podcast:

Show notes:

Identificarea propriilor nevoi

8:30 Lucrul cu tine nu te scapă de probleme, dar te ajută să le gestionezi într-un  mod diferit.

Corpul și reacțiile lui

15:00 Corpul nostru ne spune mereu ce avem de făcut, trebuie doar să-l ascultăm.

Viața în ashram

25.30 Andreea povestește experiențele trăite de ea la diferite cursuri pe care le-a făcut în călătoria în India.

Îmbrățișează-ți umbra

48:00 Despre furie, gelozie, invidie, răutate și alte colțuri întunecate din noi pe care le evităm: ”cel mai greu a fost să accept faptul că nu sunt drăguță tot timpul.”

Iubire sau atașament

1:03:00 Despre despărțirile din viața de adult care deschid răni din copilărie.

Observarea pattern-ului familiar

1:12:15 Patternul cu care Andreea era obișnuită din copilările și pe care îl identifica în partenerii săi: ”indisponibil emoțional, incapabil de a-și explima emoțiile și sentimentele”.

Relația toxică

1:24 Cum ajung relațiile să se deterioreze și cum se iese dintr-o relație toxică.

Viața după călătoriile spirituale

1:33:00 Cum a învățat Andreea să spună ce simte, să se vulnerabilizeze și cum a primit mai mult decât s-a așteptat.

Cum lucrăm să fim împăcați cu noi

1:50:10 Metode de dezvoltare personală recomandate de Andreea Raicu: cărți, muzică, podcasturi și alte lucruri care ne ajută să fim bine cu noi.

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.