PODCAST: TESTAMENTUL LUI BITTMAN, LA 60 DE ANI: “M-AM NĂSCUT ȘI VOI MURI LIBER!”

Front man-ul uneia dintre cele mai mari trupe românești din toate timpurile, Dan Bittman, vorbește cu Mihai Morar despre cele mai de preț lucruri din viața sa, momentele de debut ale rock-ului românesc și poveștile din spatele celor mai mari hituri Holograf.

Sunt puțini cei care nu știu măcar unul dintre foarte multele hituri Holograf care au marcat ultimii 40 de ani. Trupa care încă dinainte de revoluție s-a stabilit drept una dintre locomotivele rock-ului românesc. Ajuns la 60 de ani, Dan Bittman ne arată că vârsta este o stare de spirit. Că este la fel de puternic și de carismatic ca oricând, și că forța creatoare sau dorul de concerte sunt neatinse, chiar și după 2 ani de stagnare, cauzați de pandemie.

Care sunt poveștile din spatele unor super melodii ca Ți-am dat un inel sau Ochii tăi? Cum arăta scena rock înainte de revoluție și care sunt valorile după care ar trebui să se ghideze mai mulți în viață? Aflăm astăzi de la Dan Bittman, într-un interviu relaxat și neconvențional, cald și amuzant. Urmează un nou episod Fain și Simplu, cu Mihai Morar.

Urmăriți întregul episod aici:

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.