PODCAST: ȘTEFAN BĂNICĂ: “LA 54 DE ANI, NU MAI AM TIMP DE PIERDUT!”

Cum poți rămâne un artist relevant într-o lume în continuă schimbare? Cât de mult contează (auto)disciplina în dobândirea succesului? Ce este mai important: să fii în trending sau mai degrabă să încerci de fiecare dată să fii tu însuți și, astfel, să reușești să ajungi la sufletele a mii de oameni? Ce contează mai mult: procesul sau succesul? Ce înseamnă să fii fiul unuia dintre actorii emblematici ai României? Se simte acest lucru ca o povară, ca o presiune sau ca o reușită? Și, de fapt, cine este, dincolo de Ștefan Bănică-artistul complet, Ștefan Bănică OMUL?

Iată doar câteva dintre întrebările la care poți afla răspunsurile urmărind episodul de azi al podcastului Fain & Simplu, podcast care aduce în prim-plan povestea lui Ștefan Bănică Jr., omul și artistul care, după cum mărturisește chiar el, nu a făcut niciodată compromisuri și al cărui scop principal a fost dintotdeauna acela de a face ceea ce-i place.

Cu deschidere și umorul caracteristic, acesta vorbește despre perioada de glorie a celebrului film „Liceeni”, perioadă în care, pe de altă parte, a trăit și unul dintre cele mai mari eșecuri din cariera sa, despre relația familială și profesională pe care a avut-o cu tatăl său, despre relația pe care o are acum, la rându-i, cu copiii săi, despre cum s-a îmbogățit sufletește în perioada pandemiei, în pofida lipsei concertelor și a spectacolelor de teatru și, nu în ultimul rând, despre legătura dintre ego, viață artistică și relații de cuplu: „Trebuie să fii Romeo singur!”

Dă play și descoperă-l pe Ștefan Bănică OMUL!

Urmăriți întregul episod aici: