PODCAST: “A LUAT-O RAZNA CONNECT-R?” ADEVĂRUL LUI RELU

„Aveam succes, bani, familie… dar în mine ceva spunea că nu sunt bine”, mărturisește Ștefan Relu (Connect-R) în cel mai recent episod al podcastului Fain & Simplu.

Și așa a început să caute în sine însuși, pentru a afla cine este. A citit mult. S-a dedicat studiului biblic, pentru a înțelege, în profuzime, Divinitatea. Și-a reconstruit relația cu muzica și a înțeles că, dincolo de concerte, de popularitatea și aprecierile celorlalți, satisfacția compozitorului „trebuie să înceapă și să se termine în momentul în care a desăvârșit” opera artistică.

Mai mult, a înțeles că o relație de cuplu nu trebuie să fie alimentată de teama unuia dintre parteneri de singurătate și că nu trebuie să se aștepte de la cealaltă persoană să-l facă fericit, dacă în el însuși nu este pace.

În toată călătoria de autodescoperire, venirea pe lume a fiicei sale, Maya, a avut un rol esențial: „Maya mi-a arătat că trăiam în iluzie”. Așa a decis să nu mai trăiască în iluzie, ci în Adevăr. Să găsească Adevărul. Și să afle cine este el, ca Om.

Astăzi, Ștefan Relu – Ființa a înțeles cine este, iar acest lucru l-a vindecat. După îndelungi căutări și frământări, astăzi, Ștefan Relu – Ființa se bucură, pur și simplu, de faptul că este. De minunea că este – o minune arhisuficientă. A învățat să fie smerit. Și să nu aștepte ca persoanele din jurul său să-l facă fericit.

Ascultă, cu Inima, podcastul Fain & Simplu și ia parte la călătoria revelatoare a lui Ștefan Relu. S-ar putea ca lecțiile la care a ajuns artistul să te inspire și pe tine în călătoria de autodescoperire și conectare la sine: lecția recunoștinței, lecția bucuriei de a dărui în ascuns, lecția smereniei, lecția bucuriei de a fi și atât.

Urmăriți întregul episod aici:

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.