Pelerinajul către adopția unui copil. Daciana Sârbu | Fain & Simplu Podcast cu Mihai Morar E 020

Daciana Sârbu, invitata lui Mihai Morar la podcastul Fain & Simplu, vorbește pentru prima dată despre adopția Mariei, fetița de 6 ani care face parte din familie de acum un an și jumătate.

Conversația dintre Mihai și Daciana este plină de sinceritate, de sensibilitate și dezvăluie adevăruri nespuse până acum despre procesul de adopție a unui copil, dar și despre curajul de schimba drumul în viață atunci când simți că ceea ce faci nu te mai împlinește.

Daciana Sârbu a ajuns deputat în Parlamentul României la 27 de ani și a fost 12 ani europarlamentar la Bruxelles. Apoi a renunțat total la politică și a început un business într-un domeniu despre care nu știa nimic. Acum un an, a simțit că este pregătită să adopte un copil și așa a venit Maria în viața familiei.

Obișnuită să lupte cu etichetele de ”fata lui tata” sau ”soția lui Ponta”, Daciana Sârbu a ajuns la concluzia că în viață trebuie să ai curaj să faci ceea ce-ți dorești și să ții drumul drept pentru că, la final, sigur înveți o lecție.

Urmăriți întreg episodul aici:

https://www.youtube.com/watch?v=Ls_nQoKL8i8

SHOW NOTES

Etichete și prejudecăți

5:55 Daciana Sârbu a trebuit să lupte cu etichetele de ”fata lui tata”, ”soția lui Ponta” sau de ”blondă care nu gândește”.

O situație limită

22:05 Cum a fost afectată Irina, fiica Dacianei, de atentatele de la Bruxelles.

Cei șapte ani de acasă

34:08 Ce trăsături de caracter a moștenit Daciana de la tatăl ei.

Curajul în viață

39:30 ”Dacă nu încerci, nu ai cum să ajungi să faci ce-ți dorești.”

Maria, sora Irinei și a lui Andrei

42:15 Detalii despre venirea în familie a Mariei, fetița de 6 ani care le-a schimbat viața.

O mamă bună

55:55 Daciana povestește sincer că a avut momente de îndoială în privința calităților ei de mamă.

Credința

1:18:45  ”Căsuța mea din copac a fost biserica.”

Cel mai dulce moment

1:27:08 După ce și-a deschis laboratorul de dulciuri Mara Mura, Daciana a înțeles că, indiferent de ce zice lumea, dacă ea se simte bine, poate face orice.