Fain & Simplu x Oradea II: Ce este FERICIREA

Fain & Simplu x Oradea II: o călătorie de vindecare și întregire a feminității în lumea modernă. O conferință a devenirii feminine a cărei menire a fost să ghideze femeia spre excelență în toate aspectele vieții sale!

Fain & Simplu x Oradea II: Ce este FERICIREA

Femeie devii, nu te naști!”, spunea scriitoarea Simone de Beauvoir. Ei bine, cea de-a doua întâlnire a comunității Fain & Simplu din Oradea, este fix despre asta. Pe 9 martie 2024, Mihai Morar, alături de invitatele sale Andreea Marin, Adela Popescu și Suada Agachi, a pus în scenă femeia, cu toate trăsăturile care o caracterizează.

Poveștile celor 3 invitate au fost o inspirație pentru cum să-ți manifești feminitatea și să descoperi privilegiul fiecărei vârste. Iar Fain & Simplu x Oradea II a devenit o conferință-manifest pentru arta de a fi femeie.

Fain & Simplu x Oradea II: prima sesiune

Adela Popescu – vedetă, mamă, soție, femeie a cărei poveste spusă lui Mihai Morar la prima lor întâlnire de la Fain si Simplu a strâns peste 1 milion de vizualizări!

Vezi aici prima apariție a Adelei la Fain & Simplu Podcast.

Prima care a urcat pe scena Fain & Simplu de la Teatrul Regina Maria din Oradea, a fost Adela Popescu. Aceasta a mărturisit, cu emoție și umor, care sunt principiile după care se ghidează pentru a avea un echilbru între toate rolurile din viața ei profesională și personală:

  • să îți dezvolți relațiile sociale. Comunicare cu oamenii te ajută să vezi că ei sunt la fel ca tine, dar totodată te fac să te simți unic
  • să privești fiecare moment ca pe o oportunitate
  • să exersezi fericirea prin bucuria pentru lucruri mici
  • să nu exagereți în rolul de părinte, să știi că ai noștri copii au drumul lor, indiferent de ceea ce facem noi pentru ei
  • să știi că totul are valoare prin repetiție
  • să fii conștient că nu poți controla totul
  • să fii liber și să ai încredere în tine

VEZI AICI ÎNTREAGA CONVERSAȚIE:

Fain & Simplu x Oradea II: a doua sesiune

Suada Agachi – unul dintre cei mai cunoscuți specialiști din România în tehnicile de citire a chipului uman și descifrarea limbajului trupului, trainer și consultant de dezvoltare personală

Vezi aici prima apariție a Suadei Agachi la Fain & Simplu Podcast.

În cea de-a doua parte a conferinței Fain & Simplu x Oradea II, Suada ne-a dezvăluit tainele feminității și cele 𝟱 𝗔𝗥𝗛𝗘𝗧𝗜𝗣𝗨𝗥𝗜 𝗙𝗘𝗠𝗜𝗡𝗜𝗡𝗘:

  1. Femeia-apă: liberă, călătoare, cu secrete și mister, asemenea unei mări.
  2. Femeia-lemn: cea care se focusează pe carieră, are viziuni și vrea să ajute umanitatea prin vocația ei.
  3. Femeia-foc: cea care face spectacol, care umple încăperea cu veselie, luminează locul.
  4. Femeia-pământ: cea care are grijă de tine precum o mamă; simți că ești acasă în prezența ei; scopul ei e confortul celorlalți.
  5. Femeia-metal: femeia elegantă, rafinată, care se autosusține.

Fiecare dintre acestea poate avea și o latură negativă. Spre exemplu, femeia-pământ poate fi sufocantă, dacă exagerează cu grija ei. Iar aceste tipologii se pot aplica și în cazul bărbaților.

Totodată, de menționat mai este și faptul că putem fi toate din aceste 5 arhetipuri, în funcție de situație. De aceea, Suada Agachi ne sfătuiește să nu se limiteze la unul singur și să îmbrățișeze partea lor pozitivă.

VEZI AICI CEA DE-A DOUA PARTE A CONFERINȚEI:

Fain & Simplu x Oradea II: a treia sesiune

Andreea Marin – una dintre primele vedete din România, o femei puternică și de succes

Vezi aici prima apariție a Andreei Marin la Fain & Simplu Podcast.

Conferința Fain & Simplu x Oradea II a fost închisă de Andreea Marin, care a vorbit cu tandrețe și emoție despre puterea de a-ți reinventa feminitatea la orice vârstă. Dar și despre cum îți descoperi vulnerabilitățile atunci când ai pe umerii tăi presiunea de a face totul bine, de a fi un model pentru ceilalți.

Iată cele mai importante lecții, care au ajutat-o pe Andreea Marin să trăiască autentic și să-și descopere puterea feminină:

  • Să fii blând cu tine, să nu te critici
  • Să îți permiți să greșești
  • Să ai grijă de sănătatea ta
  • Dacă nu îți iese ceva, oricât de mult ți-ai dorit, undeva mai departe stă o altă șansă pentru tine, pe care n-ai fi avut-o dacă alegeai primul drum
  • Să ceri ajutor
  • Să încerci să faci lucrurile cât de bine poți, dar să știi că nu există perfecțiune

VEZI AICI CEA DE-A TREIA PARTE A CONFERINȚEI:

Mulțumim din suflet tuturor celor prezenți!

P.S. Dacă nu ai apucat să prinzi loc la acest eveniment, nu fii trist. Povestea Fain & Simplu merge mai departe și promite noi surprize.

Mădălina Costache

Vrei să vii la următoarea întâlnire a comunității Fain & Simplu?