FAIN ȘI SIMPLU x ORADEA, Teatrul Regina Maria

FAIN ȘI SIMPLU x ORADEA, Teatrul Regina Maria

DESCRIERE CONFERINȚĂ:

            Într-un cadru de poveste, Teatrul ,,Regina Maria” din Oradea, te invităm să iei parte la o călătorie de vindecare și întregire a feminității în lumea modernă. Un manifest pentru arta de a fi femeie. Această întâlnire răspunde la întrebări fundamentale: Ce înseamnă să fii femeie în zilele noastre? Care sunt tainele și arhetipurile feminității? Care sunt modelele sănătoase de feminitate? Poveștile invitatelor noastre sunt o sursă de inspirație, grație și forță interioară. În cele trei dialoguri, vei descoperi: metode și tehnici de echilibrare a energiei feminine, care sunt trăsăturile esențiale ale unei femei și elementele necesare desăvârșirii sale, cum să-ți manifești feminitatea pentru a avea relații mai armonioase și pentru a-ți cunoaște adevăratul potențial. Istoriile de viață ale celor trei prezențe feminine întregesc portretul complex al femeii capabile să trăiască autentic, să se reinventeze la orice vârstă, să-și exprime frumusețea, curajul și încrederea, depășind presiunile și standardele toxice ale societății. 

            „Femeie devii, nu te naști!”, spunea scriitoarea Simone de Beauvoir. Te așteptăm la o conferință a devenirii feminine care te va ghida spre excelență în toate aspectele vieții tale!

DESCRIERE SUADA AGACHI:

            Suada Agachi este unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în fizionomie din România, tehnici de citire a chipului uman și descifrarea limbajului trupului, trainer și consultant de dezvoltare personală. După mulți ani de cercetare și practică, a lansat o carte revelatoare: ,,Tehnici de citire a chipului”. În prezent, Suada Agachi este o sursă de inspirație și curaj pentru toți cei care își doresc să-și descopere calea către excelență și armonie. Ea ne va învăța care este modul în care experiențele și evenimentele pe care le trăim rămân întipărite pe chipul nostru.

            Alături de Suada Agachi, vei descoperi arta de a citi chipurile și care sunt tainele și arhetipurile feminității. Cum să dobândești puterea interioară pentru a-ți armoniza relațiile, cum se echilibrează energia feminină și cea masculină, care sunt cele mai valoroase trăsături ale feminității și cum pot deveni ele resorturi ale succesului, ne va spune chiar ea. Va fi o discuție transformatoare despre relații de cuplu, compatibilitate, căsătorie și divorț, dar și despre felul în care te poți bucura de magia feminității la orice vârstă. La finalul acestei conversații, vei dobândi noi perspective și claritate asupra situației tale actuale și vei ști ce acțiuni să întreprinzi pentru a-ți îmbunătăți stările emoționale și mentale.

DESCRIERE ANDREEA MARIN:

            Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate moderatoare TV din România. Om de comunicare, jurnalist, producător TV, antreprenor, Andreea se află în topul celor mai de succes femei de media din România. Ea a prezentat timp de 9 sezoane una dintre cele mai urmărite emisiuni românești din toate timpurile: ,,Surprize, surprize”.

            Femeia pentru care nu există ,,NU SE POATE” îți va dezvălui cum se conturează succesul și cum poate dobândi fiecare femeie, indiferent de vârstă, determinarea, curajul și hotărârea pentru a reuși să-și îndeplinească orice dorință. Dialogul cu Andreea Marin îți va revela nu doar povestea unei femei puternice, ci și modul în care îți poți regăsi echilibrul în situațiile dificile de viață. Vei învăța care sunt cele mai importante instrumente ale dezvoltării personale, cum să îți pui în valoare frumusețea și cum să ai grijă de sănătatea fizică, mentală și spirituală. Alături de ea, vei descoperi arta de a-ți manifesta feminitatea într-un mod autentic, pentru a aborda lumea cu mai multă îndrăzneală și încredere în sine.

DESCRIERE ADELA POPESCU:

            Adela Popescu, actriță, cântăreață și prezentatoare TV, de două decenii în prim-plan ca om de media, este soție și mamă a trei copii. A jucat roluri importante în seriale precum: ,,Numai iubirea”, ,,Lacrimi de iubire”, „Iubire ca în filme”, „Îngerașii”, „Aniela”, „Iubire și onoare”, „Pariu cu viața”. Prezența Adelei Popescu este o sursă de vitalitate, creativitate și forță interioară. Una dintre cele mai longevive prezențe feminine din televiziune, ne va spune care este secretul armoniei în viața de familie.

            Alături de Adela Popescu, vei afla cum să-ți cultivi feminitatea și cum te ajută ea să dobândești echilibrul între viața personală și cea profesională. Vei desprinde lecții esențiale pentru evoluția și desăvârșirea ta: arta reinventării feminine, cum să gestionezi schimbările și provocările din viața de familie, care este rolul energiei feminine într-un cuplu și cum să-ți construiești starea de bine. Va fi o conversație care îți va reaminti că sensibilitatea, calmitatea, delicatețea și spiritul intuitiv sunt resurse prețioase pe care fiecare femeie le conține înlăuntrul ei. Descoperă care este portretul unei personalități tonice, pozitive și feminine, dar și care este elementul-cheie din spatele unor realizări extraordinare!

PROGRAM:

14:00 – Deschidere

14:00 – 15:00 – Acces public și socializare

15:00 – 16:30 – Prima sesiune

16:30 – 17:15 – Pauză de socializare

17:15 – 18:45 – A doua sesiune

18:45 – 19:30 – Pauză de socializare

19:30 – 21:00 – A treia sesiune