FAIN & SIMPLU PODCAST nominalizat la ELLE New Media Awards 2022

Podcastul Fain & Simplu este nominalizat la ELLE New Media Awards 2022!

FAIN & SIMPLU PODCAST nominalizat la ELLE New Media Awards 2022

E cel mai „eu” proiect al meu. Sper să devină cel mai „eu” loc al tău! – Acestea au fost cuvintele lui Mihai Morar în 2020 când a început povestea Fain&Simplu.

Elle, cea mai vândută revistă de modă, beauty și lifestyle, pentru femei, din întreaga lume, organizează de 7 ani gala de premiere a celor mai influente personalități din mediul online. Anul acesta a apărut o  nouă categorie în lista de vot: #podcast.

VOTEAZĂ Elle New Media Awards 2022 – PODCAST – Fain & Simplu (Mihai Morar)

Suntem extrem de recunoscători pentru aprecierea primită din partea Elle România, prin încadrarea podcastului „Fain & Simplu” în topul celor mai influente podcasturi din România.

Clubul pentru minte, trup și suflet n-ar fi existat fără contribuția ta. Fiecare share, like, comentariu sau vizualizare acordată de către tine ne-a încărcat de energie și motivație pentru a scrie un nou capitol din povestea noastră.

Comunitatea Fain & Simplu este nominalizată la ELLE New Media Awards 2022!

Dacă simți că acest podcast este un companion de seamă în călătoria ta spre echilibrarea minții, a sufletului și a trupului, te invităm să ne lași votul tău de încredere la categoria #podcast

VOTEAZĂ AICI: Fain & Simplu Podcast la ELLE New Media Awards 2022

Noi vom continua să scriem în cartea noastră și să-ți aducem cei mai faini invitați din poveștile cărora să-ți aduni inspirația și cunoașterea pentru a face pași spre cel mai bun tu.

Nu uita:

Tu ești și vei fi mereu personajul principal în călătoria pentru minte, trup și suflet.