Citește Fain & Simplu: Ce îți recomandă Amalia Enache

Sfârșitul de săptămână este aproape, iar gândul nostru zboară la ce trebuie să facem mai întâi. Avem o listă lungă de sarcini, toate urgente, toate importante, dar timpul este limitat.

Te gândești poate la curățenie sau la întâlnirea cu prietenul cel mai bun, pe care toată săptămâna l-ai amânat. Vrei să petreci timp de calitate cu partenerul, dar task-urile de la birou nu încetează să apară. Te provocăm să te gândești în primul rând la tine.

Știm că cititul ne transpune într-o lume nouă. Lectura ne teleportează într-un tărâm revelator și vindecător, din care ne întoarcem cu zeci de noi perspective asupra vieții. Începem să înțelegem mai profund viața și propriile trăiri și învățăm să prioritizăm lucrurile cu adevărat importante. Așadar, alege să-ți eliberezi mintea și crează-ți un nou univers prin intermediul lecturii.

Citește Fain & Simplu: Ce îți recomandă Amalia Enache

Amalia Enache, invitată în podcastul Fain&Simplu, ne povestește despre toate momentele importante din viața ei. Aflăm cum a făcut față pierderii părinților ei și cum s-a eliberat de furie. Cum a ajuns la pupitrul știrilor, dar și cum încearcă să fie un model demn de apreciere pentru fiica sa. Urmărește episodul integral pentru multe informații utile pentru suflet și minte.

La finalul episodului #062 disponibil pe YouTube și Spotify, Amalia Enache îți recomandă cea mai frumoasă poveste citită de ea. „Zuleiha deschide ochii”, scrisă de Guzel Iahina.

„O carte foare potrivită contextului. Este despre prăpădul făcut de sovietici când au intrat între tătari și i-au dus în Siberia. Este despre povestea de iubire ce se înfiripă între această refugiată și persecutorul, cel care era reprezentatul sovieticilor” – Amalia Enache.

Află mai multe despre cartea „Zuleiha deschide ochii”

Cea mai recentă revelație a literaturii ruse. În romanul „Zuleiha deschide ochii” este povestită viața unei tinere însărcinate a cărui destin este drastic schimbat.

Romanul prezintă ororile făcute de armata sovietică în timpul invaziei. Dar și povestea stranie de iubire ce se înfiripă între tânăra fată și comandantul coloniei de muncă. Zuleiha ajungând să iubească ucigașul soțului ei. Intensitatea este covârșitoare, iar incertitudinea este prezentă pe întreaga călătorie.

O carte despre care Evgheni Vodolazkin, doctor în filologie, afirmă: „Cea mai bună carte pe care am citit-o în ultima vreme. O carte foarte puternică, care aduce un suflu nou în literatura rusă.

Mădălina Costache