Site icon Fain si Simplu

25 Citate despre nutriție și alimentație

Aici găsești cele mai faine citate despre nutriție și alimentație!

Termenii de alimentație și nutriție sunt ușor confuzi pentru majoritatea dintre noi. Este de înțeles dat fiind faptul că mulți le folosesc ca sinonime. Doar că nu este așa.

Tipul de nutriție pe care îl ai va depinde de dieta pe care o abordezi. Cu alte cuvinte, pentru a avea o nutriție excelentă, trebuie să ai o alimentație adecvată. Încă ambiguu?

Alimentația reprezintă actul de introducere a alimentelor în organism prin acțiuni conștiente și voluntare . Acesta este motivul pentru care îți poți schimba obiceiurile alimentare pentru a avea o dietă echilibrată și sănătoasă.

Nutriția cuprinde un set de acțiuni care se desfășoară în interiorul corpului tău pentru a profita de nutrienții care vin împreună cu alimentele care intră în corp. Procesul de nutriție se face involuntar și inconștient și include următoarele etape:

Oricum, ambele sunt extrem de importante pentru bunăstarea noastră. Dacă ne dorim să trăim o viață calitativă, atunci trebuie să ne îndreptăm atenția atât spre nutriție, cât și spre alimentație.

Dacă vrei mai multe informații despre cum să-ți faci un plan de nutriție eficient sau cum să mănânci sănătos, aruncă un ochi pe site-ul nostru.

Pentru insiprație și motivație, alege una sau mai multe propoziții din lisat noastră de citate depsre nutriție și alimentație.

25 Citate despre nutriție și alimentație:

25 Citate despre nutriție și alimentație

Urmărește și: LEGILE NUTRIȚIONISTULUI ANTI DIETE. DOCTOR MIHAELA BILIC | Fain & Simplu Podcast cu Mihai Morar 023

Exit mobile version