Site icon Fain si Simplu

30 de citate despre iubirea de sine

Citate despre iubirea de sine. Lucruri spuse prea rar despre dragostea de sine…

Probabil ști asta deja însă, pentru cei ce au ajuns de curând să calce pragul clubului nostru pentru minte, trup și suflet, vom face o scurtă recapitulare. Așadar, luna februarie a fost, la Fain & Simplu, luna iubii de sine și de aproape. Luna în care a avut loc cea de-a doua întâlnire și conferință Fain & Simplu X Ateneu. Eveniment la care Mihai Morar împreună cu invitații săi, Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, Părintele Constantin Necula și Psiholog Niculina Gheorghiță, au discutat pe îndelete despre puterea iubirii, sub toate formele sale. Mai jos vei avea ca referință câteva articole faine din ediția a doua a ziarului Fain & Simplu, înmânat tuturor participanților.

Citește și:

Revenind însă, articolul de față nu este altceva decât un pas firesc spre celebrarea iubirii de sine. Și, totodată, un reminder și un îndemn către întreaga noastră comunitate:

„IUBEȘTE IUBIREA… și-atunci <<Urăște ura>> nu-și mai are sensul.” – Mihai Morar

Asta pentru că, deși în ultimul timp tot mai mulți vorbesc despre iubirea de sine, încă sunt puțini cei ce o pun în practică. Așadar, lasă-te inspirat cele mai faine și simple citate despre iubirea de sine și dă-ți voie să te iubești așa cum ești.

30 de citate despre iubirea de sine

Citate despre iubirea de sine
Sursa: Pexels

Mădălina Costache

Exit mobile version