Andreea Raicu. Cum te câștigi după ce pierzi tot? | Fain & Simplu Podcast cu Mihai Morar E 010

Andreea Raicu este invitata podcastului cu numărul 10 din seria Fain & Simplu și, dacă ar trebui să numesc un singur motiv pentru care acest episod trebuie urmărit de la cap la coadă, acesta este că veți câștiga timp. Da, timpul petrecut în compania unui om evoluat din punct de vedere spiritual este un timp câștigat. Iar Andreea este generoasă și împarte din experiența ei de viață, povestind cu sinceritate despre copilărie, familie, iubire, prietenie, căderi și împliniri, decepții și vise. Așa cum bine remarca Mihai Morar, Andreea Raicu a început să fie preocupată de sfera dezvoltării personale după ce a trecut printr-un proces de autocunoaștere.

Dând dovadă de curaj, femeia frumoasă care părea să aibă totul și care se bucura de celebritate și succes financiar și-a pus cu sinceritate următoarea întrebare: ”De ce am tot ce societatea asta îți spune că trebuie să ai ca să fii fericit și eu sunt complet nefericită?!”

De aici a început totul: a făcut terapie, a găsit rănile care se cereau vindicate, a făcut ordine în viața ei, a învățat să-și dea timp pentru ea și pentru ceea ce o face fericită.

După ce o relație toxică a determinat-o să ia o pauză și să facă o călătorie în India, după ce a pierdut tot, de la bani și business, la sănătate, după ce a suferit de depresie, Andreea a acumulat suficientă experiență încât să poată deveni un coach adevărat și a pus pe picioare un business care se bazează pe ideea de dezvoltare personală.

Cât de greu a fost parcursul și care este rezultatul acesti lung proces, puteți afla urmărind întreg episodul aici:

Show notes

Viața adevărată vs social media

3:43 ”Pe Instagram totul e perfect, toată lumea are vieți perfecte, familii perfecte, dar numărul cazurilor de depresie crește .”

Despre depresie și schimbare

”Eram complet nefericită”

13:08 Andreea și-a pus cu sinceritate următoarea întrebare: ”De ce am tot ce societatea asta îți spune că trebuie să ai ca să fii fericit și eu sunt complet nefericită?!”

Amintiri din copilărie

15:23 Andreea credea că a fost cel mai iubit copil, dar și-a dat seama că a fost un copil foarte reprimat și că a suferit foarte mult de rana abandonului.

Experiențe negative

23:13 ”Rănile foarte puternice nu se vindecă niciodată, ele se mai atenuează, dar nu dispar.”

Emoție și durere

25:07 Trebuie să ai curaj să stai cu emoțiile tale, ”proces care nu este ușor, aduce foarte multă durere, dar este eliberator”.

A fost odată India…

31:41 ”Mama s-a gândit că m-am convertit la budism, prietenii mă întrebau ce pastile iau.”

Prieteni și relații

46:34 ”Oamenii care au plecat din viața mea au lăsat loc altor oameni care aveau aceleași valori cu mine (…) Am fost într-o relație toxică foarte mulți ani, care m-a omorât, acesta a fost și motivul pentru care am plecat în India”.

Lucruri și măști

58:03 Andreea spune că se identifica cu lucrurile pe care și le cumpăra și că avea două măști care o făceau să se simtă în siguranță: machiajul și tocurile.

Când pierzi tot

1:05:48 Ce a făcut când a pierdut absolut tot, de la business bani, la sănătate.

Cum înveți să meditezi

1:14:33 Andreea explică ce categorii de programe de meditație sunt potrivite în funcție de nevoile personale ale fiecăruia.

Dieta Andreei

1:25:40 ”Lumea crede despre mine că eu mănânc numai semnițe, fructe, legume. (…) Nu mănânc zahăr, lactate, carne.”

Partenerul ideal

1:46:58 ”Eu nu caut jumătatea, asta ar însemna că eu sunt jumătate.”

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.