Smiley, omul și tatăl. Cum simte dincolo de cuvinte? | Fain & Simplu Podcast cu Mihai Morar E013

Invitatul lui Mihai Morar la episodul Fain & Simplu cu numărul 13 este un om cu totul special: @smiley_omul.

Smiley este un artist pe care nu ai cum să nu-l apreciezi, fie că ai ținut sau nu cu echipa lui de la ”Vocea României”, fie că ești sau nu fan ”Românii au Talent”, fie că i-ai căutat sau nu muzica. Mai mult ca sigur, chiar dacă nu i-ai căutat melodiile, te-au găsit ele. Pentru că versurile lor, fără să fie simpliste, sunt de o minunată simplitate, care ajunge la inimile tuturor. Smiley face totul cu sufletul, muncește cu pasiune, e convins că fiecare succes de peste noate este construit în zece ani și consideră că nu primești ceea ce-ți dorești până când nu ești pregătit pentru asta. Știe că, dacă ar fi întâlnit-o pe Gina acum câțiva ani, nu ar fi rămas împreună și știe că li s-a dat să fie părinți pentru că acum au fost pregătiți pentru această experiență.

Smiley are un zâmbet mare cât popularitatea lui, este de o sinceritate plină de candoare și tratează totul cu maximum de entuziasm, fiind convins că nimic nu e pierdut atâta timp cât nu uiți de copilul din tine.

Așa cum spune Mihai Morar, Smiley ”a făcut lumea mai bună într-o perioadă în care lumea e din ce în ce mai rea.”

Vă invităm să urmăriți acest podcast. Este garantat că îl veți simți dincolo de cuvinte.

SHOW NOTES

High information music

6:16 În timpul sarcinii, Gina și Smiley au descoperit programul Nuryl, un program care folosește high information music, ce ajută la dezvoltarea creierului copilului.

Familie și iubire

15:45 ”Dacă copilul are iubire, restul vine de la sine. UNICEF luptă pentru a ține familiile împreună oricât de greu ar fi pentru ei din punct de vedere material.”

Cum te schimbă un copil

18:28 Deși se credea neîndemânatic, Smiley a descoperit că, de când a luat-o în brațe pe fiica lui, totul a venit natural.

Când se împlinesc dorințele

20:40 ”Cred că toate se întâmplă atunci când ești pregătit să le primești. Dacă primești toate lucrurile dintr-o dată, fără să fii pregătit, riști s-o dai în bară, cu tine și cu ceea ce primești.”

Miracolul maternității

24:15 A fost o minune faptul că Gina a rămas însărcinată, pentru că medicii nu-i dădeau nicio șansă.

Relația cu Gina

29:30 ”Legătura mea cu Gina s-a construit caramidă cu cărămidă , fără așteptări prea mari… Lucrurile s-au așezat atât de bine, de natural.”

Fratele și partenerul de afaceri

54:30 ”Am încredere în fratele meu, Filip, din toate punctele de vedere, are lucruri pe care eu nu le am, am găsit în el completarea mea.”

Entuziasmul este cheia

1:01:45 Smiley recunoaște că se bucură de lucruri chiar dacă nu au o manifestare materială, chiar daca nu s-au întâmplat.”

”Toate succesele de peste noapte sunt făcute în zece ani”

1:04:50 ”Toate lucrurile care s-au întâmplat în viața mea au fost vizualizate și simțite dinainte, iar eu am muncit pentru tot ceea ce mi s-a întâmplat”.

Viața în pandemie

1:36:00 ”Eu în pandemie m-am uitat la filme care-mi plac, am văzut multe comedii, am râs, am citit, am făcut multă muzică, am ieșit în aer liber, am făcut un copil, am petrecut mai mult timp cu Gina, cu familia.”

”Dumnezeu e în toate”

1:40:20 „Eu încă mă întreb de unde vine muzica, de unde vin cuvintele, de unde vin toate trăirile.”

Omul potrivit la momentul potrivit

1:51:40 ”Dacă ne-am fi cunoscut mai de mult, nu am fi rămas împreună, ori că eram eu prea zbuciumat, ori că era ea prea nerăbdătoare.”

”Nu e ușor pentru o femeie să stea cu unul ca mine”

1:53:20 Ea e mai colerică, mai vulcanică, eu te pot scoate din sărite foarte ușor… Eu am fot un test de răbdare pentru ea… Ea pentru mine e ce aveam eu nevoie ca prezență feminină în viața mea.”

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.