”Bro, tu ești un suflețel!” Primul podcast Fain & Simplu

“Primul om viral” din România e primul invitat al lui Mihai Morar la podcastul “Fain & Simplu”. Matei Dima e sincer, e onest, muncește cu pasiune și e dedicat 100% proiectelor în care e implicat, fie că e vorba de regie și producție de filme sau de online. Are un mindset american când e vorba de eșec, ceea ce îl face să meargă înainte. E vizionar și are un plan bine pus la punct când pornește la drum. Spune că e generos din egoism, dar acest podcast îl arată drept un altruist care atrage exact energia bună pe care el o raspândește în jur.

Vezi tot episodul aici:

În acest episod, Mihai M0rar vorbește cu Matei Dima despre:

12:30 –  Mindset-ul lui BRomania legat de muncă și creație
14:42 – Despre eșec: ”Au fost multe chestii care nu mi-au ieșit”
18:00 – Adevărul spus de toți oamenii care au succes: ”Trezește-te, fă-ți un plan, lucrează cu un scop, alege ceva pentru care ești pasionat. Până la urmă o să-ți iasă”.
21:37 – Ce a învățat în L.A. 23:10 –  ”Sunt suma lucrurilor care mi s-au întâmplat până acum”
32:13 – Despre mama lui și despre Seria ”Bromama”
36:52 – Anticorpii lui Bromania la ”hate”
44:00 – Rolul prietenilor în viața lui Matei
45:25 – Despre faimă
1:21:20 – Cum a construit prima agenție de influenceri și influencerii lui preferați din România
1:22:51 – Când apare ”Miami Bici 2”?
1:23:00 – BRomania vorbește despre generozitate și spiritualitate
1:32:53 – Despre viața amoroasă și succes financiar

Platforma Fain & Simplu a pornit ca un mood board personal pe Instagram, @fainsisimplu. Mihai a dezvoltat proiectul în jurul statement-ului ‘’Club pentru minte, trup și suflet’’,  iar în centrul acestei construcții  stă podcastul săptămânal, “Fain & Simplu cu Mihai Morar’’, înregistrat audio și video într-un studio dedicat, o conversație cu invitați din diverse domenii de interes (muzică, sport, nutriție, business, digital, media, digital, coaching), care, plecând de la povestea personală, pot oferi un exemplu motivațional sau inspirațional. Misiunea Podcast-ului e să devină acea “voce exterioară’’ care să inspire membri comunității să își asculte și să-și urmeze “vocea interioară”. Podcast-ul este publicat pe platformele cunoscute de streaming digital, precum și în variantă video pe YouTube.

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.