Metoda Carmen Fit

carmen_fit_fitness

Carmen Fit e celebră pentru programul ei de dietă si de fitness, care a ajutat sute de persoane să devină cea mai bună versiune a lor. Are un corp perfect, o energie fără limite și un secret știut numai de ea: metoda care îi poartă numele.

Cum ai devenit unul dintre cei mai cunoscuți antrenori personali din România?

Pot spune că prin multă muncă și pasiune! Succesul nu a venit peste noapte, am făcut multe sacrificii… de la a nu petrece mult timp cu familia, până la a mă pune pe mine pe locul doi, prioritare fiind clientele! Rezultatele mele au avut ecou în țară, deoarece transformările se întâmplau rapid, iar clientele mele erau mulțumite și mă recomandau mai departe. Experința bate orice carte sau curs, iar eu am avut norocul să lucrez cu mii de femei din toată țara, care m-au ales pe mine să le fiu antrenor online!

Care e povestea din spatele brandului Carmen Fit?

Povestea din spatele brandului Carmen Fit este plină de ore multe petrecute în sală, de disciplină, de dimineți trezite la ora 5, dar în special de clientele care au reușit să ajungă la un rezultat bun prin simplul fapt că au înțeles și au ascultat sfaturile pe care le-am oferit.

Succes înseamnă mai mult transpiratie sau inspiratie?

Succes înseamnă și transpirație și inspirație și mai ales seriozitate plus implicare. Atunci când îți pasă de clienți și tratezi lucrurile la nivel profi, atunci se vede clar succesul. Transpirația clientelor, inspirația mea în crearea dietelor si programelor.

Primesti sute de mesaje de la oamenii care vor să se antreneze cu tine. Cum îi tratezi pe fiecare?

Într-adevăr, primesc sute, poate chiar mii de mesaje, încerc să le răspund tuturor, acum îmi este mult mai ușor, deoarece mi-am lansat propriul site, unde clienții / clientele se pot înscrie și putem comunica mult mai eficient. Fiecare client este tratat la fel. Mă implic 100% în ceea ce fac, iar fiecare dietă este personalizată în funcție de nevoile clientului. La fel și antrenamentele.

 Ce faci când nu mai poți? Cum te motivezi?

Pentru mine nu există ”nu mai pot”. Când nu mai pot, mai pot :).

La tine pe instagram sunt fotografii cu femei care au reușit să slăbească și să se tonifieze spectaculos. Care e secretul metodei tale?

Secretul este simplu: să respecte programul meu.

Cum ai ajuns sa-ti perfecționezi metoda?

Metoda, ca orice alt lucru, a însemnat evoluție. Am perfecționat-o prin documentare și prin urmărirea îndeaproape a mii de cliente de-a lungul anilor. Ceea ce făceam la început, am îmbunățit pe parcurs, obținând rezultate pe măsură.

Ce făceai înainte să devii celebra Carmen Fit?

Să știi că am început două facultăți,  dar numai  pe cea de a treia am finalizat-o. Și anume Facultatea de Educație fizică și Sport!

Cum ai ajuns să ai un corp perfect?

Am ajuns să am un corp perfect prin muncă, transpirație, disciplină și mâncat corect.

Cum trebuie să ne tratăm corpul astfel încât să ne simțim în formă tot timpul?

Să evităm excesele, să mâncam ponderat și să avem grijă la ce mâncăm. Somnul și apa sunt elemente esențiale și ele pentru a avea un corp sănătos și în formă.

Luana Dăneț

Foto: arhiva personală Carmen Fit