PODCAST: RĂZVAN FODOR. CUM L-A TRANSFORMAT IUBIREA DIN MISOGIN ÎN FAMILIST

Podcastul de azi e mai mult decât un podcast. E ca o discuție între doi prieteni buni, ce stau la un pahar de vin și deapănă amintiri: din copilăria petrecută-n perioada comunismului, din adolescența anilor ’90, în care niciunul dintre ei nu a lipsit de la „școala seducției”.

Podcastul de azi e, pe de-o parte, și o invitație la relaxare și la râs, fiindcă în timp ce-l asculți povestind, cu multă onestitate și asumare, pe Răzvan Fodor, e imposibil să nu zâmbești larg. Căci Răzvan Fodor este carismatic, sincer, glumeț, cu un discurs spumos, autentic.

Pe de altă parte, podcastul de azi este și o invitație la reflecție și introspecție. S-ar putea să te facă să te gândești, printre altele, la importanța familiei, a prietenilor, a existenței unei relații de cuplu autentice, în care să-ți dai voie să fii tu pe bune. În care să fii sincer(ă) de fiecare dată. În care să poți vorbi cu partenerul/partenera despre absolut orice. În care să simți iubirea adevărată chiar și după zeci de ani.

Căci o astfel de relație există, chiar dacă n-o găsești, poate, din prima. Chiar dacă e necesar, poate, să colinzi câțiva ani. Și, în esență, să te cauți. Și, în cele din urmă, să te găsești.

Iar dacă ai cea mai mică urmă de îndoială, povestea invitatului de azi e cea mai bună dovadă în sensul ăsta. Așa că ai încă un motiv să dai play și să iei parte și tu la discuția ca-ntre prieteni dintre Răzvan Fodor – ex-rockstar, azi familist convins – și Mihai Morar, gazda podcastului Fain & Simplu!

Urmăriți întregul episod aici:

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.