Site icon Fain si Simplu

Fain & Simplu x Iași – Să fii IUBITĂ ca o coloană INFINITĂ

Descoperă magia evenimentului Fain & Simplu x Iași, prima conferință în inima culturii!

Orașul lui Mihai Eminescu și al lui Ion Creangă ne-a inspirat într-un mod atât de frumos și ne-a îndeamnat să pătrundem în lumea ultimelor descoperiri în neuroștiință, neurologie și psihologie. Pe 1 iunie 2024, Casa de Cultură a Studenților din Iași a devenit spațiul pentru minte, trup și suflet, dar și locul de întâlnire al celei mai unite și pasionate comunități.

Dincolo de misterele Subconștientului și puterea Conștientului, Mihai Morar împreună cu Prof. Dr. Constantin Dulcan, psihologul Niculina Gheorghiță, Alina Robu și Diana Nemeș, fondatoarele Institutului BrainMap Neuroscience, au explorat limitele necunoscute ale creierului nostru.

Fain & Simplu x Iași: prima sesiune

Niculina Gheorghiță – unul dintre cei mai cunoscuți psihologi din România

Vezi aici prima apariție a Niculinei la Fain & Simplu podcast

Pe scena Casei de Cultură a Studenților din Iași, Niculina a răspuns la o serie de întrebări vitale printre care și: Cum ne putem activa puterea interioară?

Secretul? În vremurile în care 98% din oameni trăiesc pe pilot automat, cheia este disciplina minții. Reamintește-ți că mintea este cea care ne îndepărtează de starea de conștiență. Mintea resetează creierul. Și, mai apoi, creierul schimbă chimia din corp.

Cum poți acționa conștient?

VEZI AICI APARIȚIA DE LA FAIN & SIMPLU X IAȘI

Fain & Simplu x Iași: a doua sesiune

Alina Robu și Diana Nemeș – fondatoarele Institutului BrainMap Neuroscience

Vezi aici prima apariție a lor la Fain & Simplu podcast

Alina și Diana sunt cele două femei care au scanat și analizat mii de creiere de-a lungul timpului. În PREMIERĂ, la prima conferință Fain & Simplu de la Iași, ne dezvăluie o nouă perspectivă asupra creierului.

Știați că și inima are propriul ei creier? Alina și Diana ne-au spus unde se află acesta și cum comunică neuronii din inimă & creier. De aceea, coerența inimă-creier este decisivă pentru starea noastră de sănătate. Emoțiile și suferința sufletului devin astfel principalele cauze ale apariției bolilor.

Prin neurofeedback putem gestiona majoritatea disonanțelor care apar între creier și inimă. Anxietatea, stresul, alergiile, migrenele, depresia, toate acestea sunt semnale ale dezechilibrelor din corpul, mintea și sufletul nostru.

Fain & Simplu x Iași: a treia sesiune

Prof. univ. dr. Constantin Dulcan – invitatul de suflet al conferințelor Fain & Simplu

Vezi aici prima apariție a Prof. Constantin Dulcan la Fain & Simplu podcast.

Prof. Univ. Dr. Dulcan a arătat tuturor celor prezenți, prin entuziasmul său inconfundabil, că optimismul are puterea de a ne schimba destinul. Secretul? Puterea infinită a subconștientului nostru.

Curând vom publica pe platformele Fain & Simplu și restul conversațiilor de la Fain & Simplu x Iași. Rămâi cu ochii pe noi!

Mulțumim din suflet tuturor celor prezenți!

P.S. Dacă nu ai apucat să prinzi loc la acest eveniment, nu fii trist. Povestea Fain & Simplu merge mai departe și promite noi surprize.

Mădălina Costache


Vrei să vii la următoarea întâlnire a comunității Fain & Simplu?

Exit mobile version