Site icon Fain si Simplu

PODCAST: FAMILIA THEO ROSE & ANGHEL DAMIAN: „VOM FI CINCI. NOI DOI ȘI 3 COPII.”

Un episod despre puterea iubirii de a schimba lumea. În PREMIERĂ, Theo Rose și Anghel Damian, vin la primul podcast împreună, și ne dezvăluie cum le-a transformat iubirea, într-un singur an, viața în mod fundamental.

O să descoperiți atât de mult curaj, emoție, empatie, sensibilitate, maturitate și putere interioară în acest dialog. Ce i-a ajutat să-și mențină echilibrul, în cea mai vulnerabilă perioadă prin care au trecut, cum s-a transformat viața lor de când au devenit părinți și ce i-a adus împreună, vom afla chiar de la ei. Theo & Damian ne spun într-o conversație plină de autenticitate și sinceritate, care a fost parcursul lor din copilărie până în punctul culminant al carierei lor, cum au reușit să-și creeze singuri oportunitățile, să evolueze în ciuda provocărilor, să se elibereze de presiunile și prejudecățile societății și să fie, cu adevărat, ei înșiși.

            Theo & Damian ne arată că atunci când sufletul îți arată calea, e crucial să nu deviezi de la drum. Descoperă povestea celor doi artiști care au avut curajul de a-și crea o iubire-liniște, indiferent de haosul din exterior. Pentru că, într-adevăr, iubirea are forța de a alchimiza două lumi și cariere atât de diferite și de a le aduce împreună, într-o singură familie. Câți copii își doresc în viitor și care sunt valorile îi ghidează în viața de familie, afli într-un nou episod Fain & Simplu, cu Mihai Morar.

CE AFLI DIN ACEST EPISOD:

CITATE:

CÂTEVA ÎNTREBĂRI PE CARE LE ADRESEZ:

Urmăriți întregul episod aici:

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.

Exit mobile version