Site icon Fain si Simplu

PODCAST: EXPERTUL NR. 1 ÎN RELAȚII: GHIDUL MOMENTELOR DIFICILE ÎN CUPLU. GÁSPÁR GYÖRGŸ

,,Fiecare dintre noi poate aprinde lumina compasiunii.” În pragul Sărbătorilor, conferința Fain & Simplu de la Ateneul Român vă dăruiește un dialog care pune în lumină sensul călătoriei pe care o numim viață.

Într-o lume în care violența și singurătatea sunt două mari surse de suferință, acest podcast este un exercițiu de blândețe, tandrețe și compasiune și un ghid al sănătății relaționale. Gáspár György, psiholog, autor și psihoterapeut relațional cu o experiență de peste 16 ani, ne spune care sunt cauzele reale ale comportamentelor distructive, cum putem diminua violența din societate, dar și din viețile noastre personale. Pentru că dincolo de perioadele dificile pe care cu toții le avem, se află întotdeauna o ocazie de a ne reîntregi, de a ne descoperi și de a ne găsi sensul.

Îți dăruim un episod-lumină care te va face să privești dintr-o cu totul altă perpectivă emoțiile, provocările dintr-o relație și momentele tensionate din viață și te va ajuta să descoperi în ele adevărata ta putere!

      CE AFLI DIN ACEST EPISOD:

CITATE:

     CÂTEVA ÎNTREBĂRI PE CARE LE ADRESEZ:

Cum ne putem reconecta cu părțile pozitive din noi înșine: blândețea, compasiunea, tandrețea?

Urmăriți întregul episod aici:

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.

https://open.spotify.com/episode/2l3f2PxXMwHDeeVqKK7EQn?si=90bd709184a54ac7
Exit mobile version